Cu ultimul sezon Game of Thrones pe final, e firesc sa incepi sa cauti un alt serial pe care sa il urmaresti. Din fericire pentru noi, iubitorii de seriale, Netflix si HBO se se intrec in a oferi cat mai multe astfel de productii. Asadar, ce apare in perioada imediat urmatoare si la ce ne uitam? Iata cateva dintre recomandarile noastre:

Cernobil

“Cernobil”, o co-productie HBO/Sky, a avut premiera de curand pe HBO si este disponibil si pe HBO GO. Serialul spune povestea dramatica a accidentului nuclear din 1986, una dintre cele mai groaznice catastrofe create de om in istorie, si sacrificiile incredibile facute pentru a salva Europa de la dezastru.

Pe 26 aprilie 1986, in urma unei explozii masive la centrala nucleara Cernobil din Ucraina, Uniunea Sovietica, materiale radioactive au fost eliberate de-a lungul Ucrainei, Belarusiei si Rusiei, ajungand in intreaga Europa, pana la tarile scandinave.

Personajul principal al serialul, Valery Legasov, interpretat de Jared Harris, este un fizician soviet important si primul care intelege proportiile dezastrului. Productia ii include pe Stellan Skarsgard care il interpretaza pe Boris Shcherbina, vice prim-ministru rus si Emily Watson, care este Ulana Khomyuk, o fiziciana nucleara sovieta care vrea sa afle ce a cauzat explozia.

Povestea Slujitoarei - sezonul 3

Cel de-al treilea sezon al serialului “Povestea slujitoarei” are premiera mondiala pe iunie. In Romania, serialul a fost difuzat de HBO si, desi reprezentantii companiei nu au anuntat cand va fi difuzat noul sezon, cel mai probabil il vom vedea pe micile ecrane odata cu premiera mondiala.

“Povestea slujitoarei” este o productie Hulu ce se bazeaza pe romanul omonim scris de Margaret Atwood. Noul sezon reia actiunea ramasa si, fara a da spoilere, dezvolta mai mult actiunea din roman. Daca esti la zi cu “Povestea slujitoarei” vei sti la ce ne-am referit, dar daca nu l-ai urmarit, iti sugeram sa o faci. Ai timp sa faci binging cu cele doua sezoane pana apare urmatorul.

Serialul prezinta viata unei femei obligate sa traiasca pe post de concubina intr-o dictatura teocrata din viitorul apropiat, in Gilead, cunoscut anterior ca Statele Unite. Acolo, drepturile fundamentale ale femeilor nu exista.

Confruntandu-se cu dezastre naturale si o rata descendenta a nasterii, Gilead este condus de un fundamentalism bolnav, care impune intoarcerea la valorile traditionale. Cum este una din ultimele femei fertile ramase, Offred (Elizabeth Moss) este o slujitoare in casa Comandantului, una din castele de femei fortate sa se supuna sexual, ca o ultima incercare disperata de a repopula lumea. In aceasta societate terifianta, Offred trebuie sa navigheze intre Comandanti, crudele lor Sotii, Martele domestice si colegele ei Slujitoare, unde toata lumea ar putea fi spion pentru Gilead. Singurul ei scop este sa supravietuiasca si sa gaseasca fiica ce i-a fost furata.

Lucifer - sezonul 4

Tot recent a avut loc si premiera celui de-al patrulea sezon Lucifer, un serial produs de Fox, la care a renuntat in urma cu un an. Comunitatea de fani Lucifer s-a revoltat, iar cum gigantul Netflix nu putea rata o ocazie de a-si mari fanbase-ul, au inceput productia pentru cel mai recent sezon al serialului.

Lucifer este o productie bazata pe universul benzilor desenate DC Comics. Productia il are in centru pe Lucifer Morningstar, care a fugit din iad pentru a locui in Los Angeles. Lucifer, interpretat de actorul Tom Ellis, se indragosteste de detectivul Chloe Decker (Lauren German) pe care o ajuta sa rezolve multe cazuri.

Catch-22

Serialul “Catch-22” se bazeaza pe romanul cu acelasi nume scris de Joseph Heller si va avea premiera pe platforma HBO Go pe 18 mai, cand vor fi disponibile toate episoadele sezonului.

“Catch-22” prezinta masinaria razboiului si absurditatea acestuia si spune povestea lui Yossarian, interpretat de Christopher Abbott, un bombardier al fortelor aeriene americane din cel de-al Doilea Razboi Mondial, si a colonelului Cathcart, interpretat de Kyle Chandler. Yossarian este hotarat sa supravietuiasca razboiului, dar este furios ca numarul misiunilor sale creste. Daca ar incerca sa isi evite indatoriile militare, Yossarian ar incalca regula Catch-22, o regula birocratica sinistra si amuzanta potrivit careia grija pentru siguranta unei persoane este un proces al mintii rationale. Un barbat este considerat nebun daca este dispus sa continue sa zboare in misiuni de lupta periculoase, dar cererea de a fi scos din armata este o dovada a sanatatii lui mintale, iar acest lucru il face sa nu poata fi eligibil pentru eliberarea din armata.

Din distributie mai fac parte Hugh Laurie si George Clooney, care de altfel este si producator executiv.

Sursa foto: Aquarius Studio/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri