Dupa Smart TV, omul de afaceri Adrian Sarbu, parintele Pro TV, pregateste lansarea a inca trei televiziuni. Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat acordarea a inca trei licente pentru trei posturi TV: unul de stiri, unul de business si unul de divertisment, scrie paginademedia.ro.


Este vorba despre televiziunile Aleph Business (generalist), Aleph News (tematic informativ) si Aleph Comedy (tematic divertisment). Compania care va opera cele trei licente este Aleph Media SRL, o societate in care actionar este Cristina Iacob, regizorul unor filme precum Selfie si Oh, Ramona si iubita omului de afaceri.

Adrian Sarbu a declarat ca va mai veni in fata CNA cu doua solicitări, una pentru un post educativ si alta pentru o televiziune de lifestyle.

CNA a oferit, pe 6 iunie, licenta de televiziune pentru Smart TV, un post initiat de Adrian Sarbu si Marius Tuca. Noul post, care va fi lansat la finalul lui 2019, va avea un profil generalist, cu 56% productie proprie si 44% productie straina. Programele vor fi de informare (23%), educative (2,7%), culturale (8,7%).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri