Pagina de Media: Adrian Sarbu face trei televiziuni noi: un post de comedie, unul de business si unul de stiri

Dupa Smart TV, omul de afaceri Adrian Sarbu, parintele Pro TV, pregateste lansarea a inca trei televiziuni. Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat acordarea a inca trei licente pentru trei posturi TV: unul de stiri, unul de business si unul de divertisment, scrie paginademedia.ro.


Este vorba despre televiziunile Aleph Business (generalist), Aleph News (tematic informativ) si Aleph Comedy (tematic divertisment). Compania care va opera cele trei licente este Aleph Media SRL, o societate in care actionar este Cristina Iacob, regizorul unor filme precum Selfie si Oh, Ramona si iubita omului de afaceri.

Adrian Sarbu a declarat ca va mai veni in fata CNA cu doua solicitări, una pentru un post educativ si alta pentru o televiziune de lifestyle.

CNA a oferit, pe 6 iunie, licenta de televiziune pentru Smart TV, un post initiat de Adrian Sarbu si Marius Tuca. Noul post, care va fi lansat la finalul lui 2019, va avea un profil generalist, cu 56% productie proprie si 44% productie straina. Programele vor fi de informare (23%), educative (2,7%), culturale (8,7%).

Citeste si:
Smart TV, un nou post de televiziune, se lanseaza in Romania
Adrian Sarbu si Marius Tuca...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Peste 500 de branduri boicotează Facebook, inclusiv Unilever și Coca Cola
Setari Cookie-uri