Prima zi a celui mai mare festival de la malul Marii Negre, Neversea 2019 a adunat peste 55.000 de festivalieri care au participat la evenimentele din perimetrul festivalului. Unii dintre artistii care au concertat aseara pe scena principala au fost prezenti pentru prima data la Neversea si s-au aratat impresionati de numarul mare de fani.

Debutul editiei cu numarul trei a festivalului Neversea a fost facut de pe scena principala de Partydul Kiss Fm condus de Olix si Dan Fintescu, urmati de Alex Parker, Mahmut Orhan, Inna si mult asteptatul G-EAZY. Artistul american a fost pentru prima data in Romania si s-a declarat impresionat de fanii pe care i-a gasit. Mai mult decat atat, pentru ca s-a simtit atat de bine la malul Marii Negre, artistul le-a cerut organizatorilor sa ii prelungeasca durata show-ului.

“Este pentru prima data cand vin in Romania. Tot ce am auzit, inainte sa ajung, au fost povestile despre Dracula. Insa am gasit aici un public minunat si am ramas impresionat de caldura si de energia cu care m-au primit.” , a declarat G-EAZY.

Pe scena principala a festivalului au mai urcat aseara si ATB, Alesso si Lucas&Steve. Show-urile lui Alex Parker, INNA, Mahmut Orhan, G-EAZY, ATB, Lucas&Steve si Dimitri Vangelis &Wyman au putut fi urmarite live pe pagina de facebook si canalul de YouTube Neversea.

Deschiderea oficiala a festivalului a fost marcata cu focuri de artificii acompaniate de acrobati suspendati. Pe scena principala a festivalului Neversea au urcat in prima zi, Alex Parker, Mahmut Orhan, INNA, G-EAZY, ATB, Alesso si Lucas&Steve. Pe celelalte scene au concertat alti peste 30 de artisti printre care Boris Brejcha, Arapu, Kristian Nairn, Satra B.E.N.Z, Spike, Rudimental DJ si multi altii.

Numarul exact de persoane participante la a treia editie a festivalului Neversea 2019 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival. Abonamentele la pretul final de 600 de ron plus taxe incluse dar si biletele de o zi pot fi cumparate de pe neversea.com sau de la intrarea din festival.

Sursa foto: Neversea Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri