Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov si Otherside sunt noii artisti confirmati in line-up-ul festivalului Fall in Love, ce va avea loc intre 31 august – 1 septembrie 2019, la Palatul Mogosoia. Acestia se alatura numelor deja anuntate: Liam Gallagher, Disclosure DJ set, Kaiser Chiefs, Kovacs, Suie Paparude, The Mono Jacks, Jurjak si Firma.

Trupa britanica de electro-trance Underworld, cunoscuta publicului larg mai ales datorita pieselor incluse pe coloana sonora filmului „Trainspotting”, revine in Romania la 10 ani de la primul concert sustinut aici. Underworld sunt unul dintre proiectele de pionierat din zona muzicii electronice si unul dintre grupurile cele mai influente de pe acest segment muzical din ultimii 20 de ani. De-a lungul carierei, piesele duo-ului britanic au ajuns de pe ringul de dans al cluburilor, pe coloana sonora a unor filme iconice si pana la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012 (unde cei doi membri ai grupului au avut rolul de directori muzicali).

Trio-ul american de hip hop De la Soul va canta in premiera in Romania la Fall in Love. Aparitia De La Soul in 1987 (Long Island, New York) avea sa marcheze scena de hip-hop americana, pe care grupul nu a incetat sa o modeleze timp de peste 20 de ani prin imbinarea surprinzatoare de ritmuri si influente sau prin versurile pline de mesaje sociale, menite sa starneasca dezbateri.

De La Soul sunt recunoscuti pentru contributia adusa la dezvoltarea sugenurilor jazz rap si alternative hip hop. Iar, compozitiile lansate de acest trio pe piata, le-au adus respectul comunitatilor muzicale, fie ele de hip-hop, jazz, funk ori soul si au incurajat aparitia unor noi grupuri de rap alternative, care au continuat sa inoveze.

Robin and the Backstabbers sunt un nume cunoscut al scenei artistice de la noi, ce si-a facut aparitia in 2010, la initiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii descriu muzica trupei ca „pop melodramatic”, iar 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla si un prim album de succes se numara printre reusitele care i-au adus in atentia pasionatilor de muzica.

Soundopamine este un duo electronic ce s-a facut remarcat in ultimii ani in peisajul electronic romanesc drept o pata de culoare cu groove de vara. Soundopamine, adica Natasha & Chris, imbina subtil acorduri si voci calde, pasind cu naturalete prin jazz, house grooves si techno. Intr-un cuvant, sunt o poveste muzicala care a inceput in 2012, cand cei doi s-au cunoscut la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.

Cunoscuti pe scena locala, turistii muzicieni Karpov not Kasparov si-au purtat instrumentele si muzica prin intreaga Europa, raspandind live set-uri pline de energie in numeroase locatii alternative din Berlin, Milano, Viena, Florenta, Hamburg, Basel, Torino, Brussels, Dusseldorf, Prague, Lille sau Budapesta.

Otherside reprezinta un mix fin de soul si downtempo, cu tente suave electronice presarate cu un strop de experimental si cu o noua directie.

Fall in Love isi va deschide portile in perioada 31 august – 1 septembrie 2019, la Palatul Mogosoaia, pentru a sarbatori trecerea de la ultima zi de vara la prima zi de toamna, intr-un decor de poveste, alaturi de unii dintre cei mai iubiti muzicieni ai momentului. Pe durata celor doua zile ale evenimentului petrecute la minunatul domeniu Mogosoaia, participantii se vor bucura de artisti si DJ-i care vor urca pe scenele festivalului, dar si de o serie de activitati alternative, precum: instalatii de arta si multimedia, jocuri, photo corner-e inedite, spatii de relaxare in natura, plimbari pe marginea lacului, picnic pe pajistile domeniului, sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale si culinare.

Abonamente Fall in Love Festival

Abonamentele, acces general, pentru Fall in Love Festival 2019 sunt disponibile la pretul de 179 lei + taxe/ buc., abonamentele care au fost disponibile in pre-sale 1 fiind deja sold out. Abonamentele la pretul de 179 lei + taxe/ buc. pot fi achizitionate pe www.bilete.ro si in reteaua nationala Bilete.ro:

  • Plaseaza o comanda pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home): plateste cu cardul, fara taxa de curierat. Pentru fiecare bilet achizitionat utilizatorul va primi pe e-mail un link unic. Tot ce trebuie sa faca este sa-si printeze biletul acasa si sa vina cu el la eveniment.
  • Prin comanda: la www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ).
  • Direct: biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in magazinele Inmedio si Relay semnalizate „Bilete.ro”, in magazinele Germanos/Telekom , in oficiile Postei Romane si in casieriile Bilete.ro din Bucuresti incinta Hotel Ibis, Calea Grivitei nr. 143, parter si din Cluj la casieria BT Arena (Sala Polivalenta).
  • Lista completa a celor peste 1.500 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

Concertele si activitatile alternative din cele doua zile ale Fall in Love Festival vor avea loc pe domeniul de peste 12 hectare al uneia dintre cele mai importante cladiri istorice din Romania - Palatul Mogosoaia. Situat la aproximativ 15 kilometri de Bucuresti, intr-un parc secular aflat pe malul stang al raului Colentina, domeniul a ramas martor la povestile scrise de-a lungul a trei sute de ani de istorie.

Palatul Mogosoaia este o adevarata capodopera, fiind inregistrata pe lista nationala a monumentelor istorice. A fost construita intre 1698 si 1702 de catre Constantin Brancoveanu in asa-numitul stil renascentist sau stil brancovenesc, o combinatie de elemente venetiene si otomane. Palatul poarta numele vaduvei boierului roman Mogos, care detinea pamantul pe care a fost construita cladirea.

Dragostea pentru muzica si diversitate au fost bazele pentru ALive, un brand care se poate mandri azi cu o echipa ce insumeaza 18 ani de experienta in organizarea show-urilor de amploare a peste 200 de evenimente (concerte/ festivaluri/ evenimente corporate) si reprezentatii cu nume precum: Morcheeba, Kings Of Leon, Placebo, LP, Moby, Gorillaz Sound System, The Chemical Brothers, Parov Stelar, Jamie Woon, Jessie Ware, Moderat, Peter Bjorn and John, Sono, Buena Vista Social Club, printre altii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri