Peste 33.000 de persoane au venit la Electric Castle pentru o intalnire cu „parintele” Grandmaster Flash, cap de afis al primei zile, anunta organizatorii festivalului, citati de Stiridecluj.ro.

Joi, mii de oameni au profitat de prima zi a festivalului pentru a vizita New Media Castle, spatiul de arta experimentala si multimedia amenajat in castelul Banffy. Anul acesta este primul in care aproape 100% din spatiile interioare ale monumentului de patrimoniu pot fi vizitate in siguranta, in urma unor lucrari de securizare si consolidare.

Curatorul acestei expozitii, Alex Czetwertynski, este artistul digital care a infiintat Museum of Digital Arts in parteneriat cu compania Google si a facut conceptul si designul luminilor de scena pentru artisti de renume precum Childish Gambino.

Vineri, 19 iulie, mii de oameni vor participa la show-uri programate la Electric Castle. Vineri este si ziua in care Electric Castle devine, oficial, primul festival de muzica din Romania cu show-uri accesibile persoanelor cu deficiente de auz. Limp Bizkit, CHVRCHES, dar si trupa de indie rock Gang of Youths vor avea astazi o alta vedeta pe scena alaturi de ele: Amber Galloway Gallego, cea mai cunoscuta interpreta de limbaj mimico-gestual, specializata in interpretarea concertelor.

Line-up Electric Castle 2019

Vineri, pe Main Stage vor urca CTC, Dub Pistols, The Vaccines, Florence + The Machine si Sigma, dar si line-up de la Hangar este de ascultat.

Loredana, Dillon, Nils Frahm, Bring Me the Horinzon si Subcarpati sunt pe scena principala a Electric Castle 2019, iar duminica ii avem pe Suie Paparude, Lucky Chops, Metric si 30 Seconds to Mars.

Tot ce trebuie sa stii despre festivalul din Bontida: acces, program si tips & tricks gasesti aici.

Sursa Galerie Foto: Facebook Electric Castle

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri