La mai putin de doi ani dupa ce a devenit directorul de strategie al Kubis Interactive, Stefan Chiritescu isi extinde rolul si la nivelul Cheil Centrade South-East Europe, sustinand in acest fel 11 piete in Europa de Sud-Est si clienti in Europa si Statele Unite.

Promovarea lui Stefan Chiritescu vine in contextul reorganizarii departamentului de strategie la nivel de grup, pentru a alinia intreaga echipa regionala la noua directie - comunicarea creativa bazata pe analiza de date si la noile servicii de Marketing Digital, Data-Driven Retail Marketing si Omnichannel Consumer Journey.

Fiind considerat unul dintre cei mai buni strategi din industria romaneasca de publicitate, Stefan va avea un rol major in transpunerea viziunii grupului in realitate.

„Pozitionarea noastra este despre idei care au impact asupra business-ului printr-o intelegere profunda a comportamentului consumatorilor (on-line & off-line). Singura punte dintre big-data si o poveste de impact este consumatorul, iar rolul lui Stefan este sa uneasca cele doua lumi prin insight-uri relevante brandurilor, comunitatilor, contextului”, subliniaza Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade South-East Europe. „Datele reprezinta cheia, iar analiza lor coerenta si completa sta la baza fiecarei campanii de succes”.

Stefan Chiritescu si-a inceput cariera in publicitate la Vitrina Felix Media in 2001, in Cluj. Dupa zece ani petrecuti in grupul BBDO in diferite roluri, de la Head of Strategy la Head of Innovation, si-a adaugat experientele Ogilvy si Cohn & Jansen JWT. In 2017, Stefan s-a alaturat agentiei Kubis in pozitia de Head of Strategy, rol pe care il va pastra si in noua structura a grupului.

„Asumarea unui rol regional reprezinta un moment important, in conditiile in care fiecare piata si fiecare client se afla in stadii diferite de maturitate digitala. Aduc cu mine experienta unei agentii puternice de digital, la care se adauga avantajul competitiv al DIA (Digital Intelligence and Analytics), primul centru de analiza de date si business intelligence operat de Cheil | Centrade Romania”, spune Stefan.

Cheil | Centrade si Kubis Interactive fac parte din holdingul international Centrade USA – cu operatiuni in Bucuresti, Houston si Zagreb, alaturi de Chainsaw Europe, Cable Direct, Zenith si Epidemic Worldwide. Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si hub regional pentru Sud-Estul Europei, coordonand in total 11 piete. Are sediul central in Bucuresti si birouri locale in Belgrad, Zagreb si Budapesta. Misiunea sa este sa construiasca business-ul si reputatia clientilor prin idei de comunicare puternice si inspirate, ce aduc valoare clientilor, comunitatii si angajatilor. Pe deplin integrata in reteaua Cheil Worldwide - „The Network Built for Now”, Cheil | Centrade se aliniaza la angajamentul global de a se transforma intr-o companie ce ofera solutii integrate digitale si creative bazate pe date.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri