DJ-ul olandez Armin van Buuren, unul dintre cei mai bine cotati artisti din lume in domeniul sau, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a pregatit un spectacol special pentru editia din 2019, pe care il face o singura data, doar pentru Untold.

"Va fi un show special, cu elemente live, un show unic, pe care il fac o singura data, nu il mai fac nicaieri in alta parte. Am adus o serie de artisti cu mine si invitati surpriza, printre care Alexandra Badoi. Este darul meu pentru romani", a spus Armin van Buuren, potrivit Agerpres.

El a mixat, la editia din 2018 a Untold, circa opt ore, iar la editia din acest an va intra in scena incepand cu miezul noptii.

"Sunt fericit ca organizatorii de la Untold mi-au pus scena la dispozitie pentru un astfel de show special. Nu stiu cat va dura, totul va depinde de public, ma simt aproape de publicul de aici, de oameni, mai mult decat in alte tari. Ceea ce imi doresc din punct de vedere profesional este sa pun muzica pentru oameni, va fi muzica veche, muzica noua. (...) Show-ul de vineri noapte este ca o finala de Champions League pentru mine. Este o onoare pentru mine ca m-au lasat sa vin la UNTOLD cu acest show special", a mai spus Armin van Buuren.

Untold 2019 are loc la Cluj, in perioada 1-4 august, iar in prima zi a festivalului au fost prezente peste 90.000 de persoane, in total fiind asteptati, in cele patru zile ale festivalului, peste 360.000 de participanti.

Citeste si:
Tot ce trebuie sa stii daca mergi la Untold 2019: tips & tricks
Incepe Untold 2019! Tot ce...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Peste 372.000 de festivalieri au participat la Untold 2019