DJ-ul olandez Armin van Buuren a oferit o reprezentatie memorabila miilor de participanti la cea de-a treia seara a Festivalului Untold, artistul prelungindu-si cu aproape patru ore concertul, care s-a incheiat la rasaritul soarelui cu un foc de artificii si in aplauzele necontenite ale fanilor, desi masinile il asteptau inca de la ora 4 sa-l duca la hotel. La finalul spectacolului, el s-a infasurat in steagul tricolor, iar pe ecranele scenei a aparut mesajul ”I embrace Romania”.

Armin van Buuren s-a aflat pentru a doua oara consecutiv la Festivalul Untold de la Cluj, show-ul sau fiind de departe cel mai asteptat al evenimentuluI.

El a inceput spectacolul cu intarziere, in conditiile in care se intorcea de la un concert sustinut la Helsinki. Dupa ce la prima sa vizita la Untold, DJ-ul, clasat pe locul al patrulea in topul mondial al muzicii electronice, si-a prelungit cu aproape doua ore reprezentatia, sambata seara el a lansat o provocare miilor de fani aflati pe Cluj Arena: ”Aici a fost unul dintre concertele mele preferate de anul trecut. Cluj, credeti ca putem face un show mai bun decat anul trecut?”. Au urmat patru ore in care cele mai cunoscute hit-uri ale artistului au creat o atmosfera incendiara, in acompaniamentul jocurilor de lumini, al laserelor, flacarilor si artificiilor cu care olandezul ”a jonglat”, scrie News.ro.

Desi venit direct dupa concertul de la Helsinki, artistul nu a facut niciun fel de economie de energie si si-a schimbat tinuta, inlocuind tricoul negru cu unul tricolor inscriptionat cu mesajul ”United”.

Chiar daca langa scena, inca de la ora 4.00, erau parcate masinile cu care Armin van Buuren si staff-ul sau sa fie transportati la hotel, artistul s-a concentrat pe public si a continuat show-ul, in timp ce autovehiculele au ramas cu motoarele pornite.

”Am ajuns tarziu la Cluj, din Helsinki, din cauza unor probleme cu pasaportul, dar nu ma asteptam sa fiu pe scena timp de patru ore. Petrecerea nu o fac DJ-ii. O faceti voi, publicul”, a spus artistul in jurul orei 6.00, cand langa scena, dar si in tribunele arenei mai erau inca peste 40.000 de fani care dansau.

Rasaritul de la ora 6.15 nu a adus incheierea show-ului, ci chiar mai multe piese mixate de Armin van Buuren, care a prezentat si cateva dintre piesele de pe noul sau album, ”A state of trance” .

La ora 6.30, olandezul a facut o plecaciune, s-a infasurat intr-un drapel tricolor si, in timp ce deasupra arenei se ridica un spectaculos foc de artificii, pe ecranele scenei a aparut mesajul ”I embrace Romania”, ca semn al relatiei special create intre artistul olandez si Romania, una dintre primele tari in care el a concertat la inceputul carierei sale.

Aproape de ora 7.00, DJ-ul a disparut de pe scena, iar o parte din fani s-au indreptat spre iesire pentru a-l astepta. Olandezul era insa inca la pupitru si in uralele celor ramasi pe baricade a mai mixat o ultima piesa, dupa care a urcat in masina ce astepta deja de cinci ore, nu inainte insa de a alerga pe langa spectatorii din primul rand, spre disperarea garzilor sale de corp.

Ziua a patra si ultima a Festivalului Untold ii va aduce la festival, printre altii, pe Parov Stelar, Suie Paparude, Lost Frequencies, Afrojack, dar si headliner-ul Martin Garrix. Show-ul de inchidere este programat pentru ora 3.45, pe scena principal aflata in incinta stadionului Cluj Arena.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri