Pe langa setul special pe care l-a pregatit pentru Untold 2019, care se pare ca va fi cel mai lung din cariera DJ-ului, Armin van Buuren le ofera fanilor sansa de a aparea in noul sau videoclip, care se va filma in Romania saptamana viitoare.

DJ-ul de origine olandeza a postat pe pagina sa de Facebook un anunt prin care cauta persoane cu varste cuprinse intre 20-35 de ani si peste 65 de ani. Fanii care vor sa apara in noul videoclip al lui Armin van Buuren trebuie sa trimita un mail cu datele de contact, varsta, sexul si cateva fotogragii. Mai jos postarea lui Armin van Buuren.

Afinitatea lui Armin van Buuren pentru festivalul de muzica Untold este cunoscuta, DJ-ul fiind prezent inca de la prima editie, din urma cu 5 ani. De asemenea, artistul este recunoscut pentru faptul isi prelungeste de fiecare data setul si ajunge sa mixeze peste 7 ore, cum s-a intamplat anul trecut. DJ-ul olandez a declarat de mai multe ori ca are o conexiune speciala cu festivalul din Cluj.

Pentru editia aniversara Untold, Armin van Buuren a mai pregatit si imnul oficial al festivalului, “Something Real”, in colaborare cu Jordan Shaw. Armin van Buuren: “Nu este un secret ca festivalul Untold are un loc special in inima mea, asa ca atunci cand a aparut aceasta oportunitate, nu am mai stat nici o secunda pe ganduri. Este o onoare pentru mine sa compun imnul oficial al festivalului, pentru editia aniversara din acest an si sunt super incantat ca, in ziua Armin la Untold vom avea impreuna cu publicul, cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Va asigur de asta!.”

Armin van Buuren va avea pe scena principala a festivalului Untold 2019 cel mai lung set din cariera lui: ziua Armin la Untold. Setul live al lui Armin van Buuren de la Untold din acest an va fi mai mult decat o performanta extinsa.

Pentru aceasta ocazie unica, DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun DJ din lume va muta propria productie de festivaluri din Olanda in Romania. In plus, spectacolul va cuprinde numerosi oaspeti surpriza, inclusiv Josh Cumbee (cunoscut datorita piesei "Sunny Days"), Jordan Shaw ("Something Real") si Sam Martin ("Wild Wild Son"). In plus, spectacolul va aduce si muzica noua – printre care si imnul oficial - si chiar o linie speciala de imbracaminte: Armin UNTOLD.

Sursa foto: Untold FB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri