O sursa de inspiratie pentru cariera ta - Armin van Buuren la Untold

"Nu vreau sa ma implic mai mult decat trebuie", "Nu vreau sa dau mai mult decat mi se cere", "Nu vreau sa ma dau peste cap pentru acest proiect", "Nu am de gand sa fac mai mult decat e cazul".

De cate ori nu ati auzit (sau trait pe propria piele) aceste lucruri? Indubitabil, nu poti si nu merita sa dai 150% de fiecare data. Dar „nu de fiecare data” nu inseamna „niciodata”. Este indicat sa iti alegi bataliile si sa iti dai seama cand este cazul sa faci mai multe decat este scris in fisa postului sau in contract. Ori cand e cazul sa plusezi pentru clientii tai. Asta pentru ca, de multe ori, si reciproca e valabila. Si mai adesea, ce primesti ca urmare a eforturilor tale suplimentare este foarte valoros, in special daca ai facut aceste lucruri din motivul corect.

Iar un exemplu in acest sens este DJ-ul olandez Armin van Buuren, care a mixat sapte ore la Untold, festivalul de muzica electronica care se organizeaza de patru ani incoace in Cluj-Napoca.

Creeaza o relatie pe termen lung

Fiecare dintre noi poate invata ceva de la Armin van Buuren. Atunci cand depui eforturi suplimentare, din motivele corecte (respect pentru fani si pasiune pentru ce faci, in cazul DJ-ului), poti crea relatii pe termen lung, foarte benefice in cariera. Chiar daca nu culegi roadele acum, cu siguranta recolta va fi mai bogata in viitor.

Citeste si:
In cautarea fericirii la job. Organizatia fericita
"In cautarea fericirii la...

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Sursa foto: Facebook Untold

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Kurzarbeit - detalii și context. Ce trebuie să știe mediul de business?
Setari Cookie-uri