AWAKE a lansat aplicatia de festival, disponibila pentru descarcare atat pentru utilizatorii iOS, cat si pentru cei cu telefoane in sistem Android. Toate informatiile despre artisti, experientele din cadrul festivalului, programul detaliat pe zile pentru toate scenele, premiile AWAKE si multe alte surprize vor fi disponibile in aplicatia AWAKE.

App-ul vine ca un upgrade al chatbot-ului Figaro, lansat anul trecut de AWAKE. Experienta #AWAKE3 este astfel 24/7 digitalizata.

Awake are loc fix peste o saptamana, pe 15 august si tine pana pe 18 august.

Wall-Street.ro a stat de vorba cu Laura Coroianu, organizator AWAKE, despre surprizele celei de-a treia editii a festivalului boutique si cum a evoluat AWAKE de-a lungul timpului. Interviul complet, aici.

Cu ce surprize vine Awake 2019

Awake a avut inca din primul an un concept diferit fata de restul festivalurilor din piata, de aici si denumirea de festival boutique, ceea ce inseamna ca Awake este mai mult decat despre muzica, se bazeaza pe experiente si activitati culturale.

“Avem platforma Feed Your Mind, un pariu riscant, dar castigator pentru ca trebuie sa ai un echilibru intre partea de distractie si de cultura. De dimineata pana cand incep concertele au loc conferinte, discursuri, dezbateri pe diverse teme si subiecte si unde este absolut plin, am dublat capacitatea de la an la an, se pare ca nu am exagerat, este totusi un festival care se adreseaza creativilor. Anul acesta artistele de la Pussy Riot vor concerta, dar vor avea si un panel la Feed Your Mind, unde dezbat despre activismul lor. A durat cam 6 luni sa le convingem sa vina in Romania si cred ca le-a interesat foarte mult si ca le-am oferit microfonul sa vorbeasca despre activismul lor ”, povesteste Laura.

Pe langa Feed Your Mind, in cadrul Awake este amenajata Forest Library, in cinstea bibliotecii din Castelul Teleki (domeniul unde se desfasoara Awake) si care, de altfel, a fost prima biblioteca din Romania.

Cinematograful este o alta zona de interes pentru festivalierii Awake. In colaborare cu organizatorii TIFF, care curatoriaza si selecteaza filmele, la Awake au loc proiectii unde este la fel de plin si in timpul concertelor.

Noutatea absoluta de anul acesta la Awake va fi plaja de pe malul Muresului, dar si un loc de scaldat in rau, realizate in colaborare cu Primaria Municipiului Gornesti. Pe langa inotat, festivalierii Awake vor putea participa si la activitati precum paintball, lasertag, teatru, balonul cu aer, zorbing, zorb football sau shopping in cadrul Bazarului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri