Castigatoarea a doua premii Oscar si a cinci premii Grammy, Celine Dion va sustine in premiera un concert extraordinar, in cadrul turneului « Courage World Tour » in Bucuresti, miercuri, 29 iulie 2020. Detaliile cu privire la locatia concertului si bilete vor fi anuntate curand de catre organizatori.

Celine Dion, printre cele mai recunoscute si respectate superstaruri din istoria muzicii pop-vine pentru prima data in Romania, la Bucuresti. Considerata una dintre vocile iconice ale muzicii pop, Celine Dion va concerta in Bucuresti, miercuri, 29 iulie 2020. Concertul face parte din turneul «COURAGE WORLD TOUR », care a debutat pe 18 septembrie in Quebec, Canada.

«Suntem in discutii cu Primaria Capitalei pentru determinarea locatiei potrivite pentru acest eveniment de interes national, concertul unei artiste legendare care se afla de cateva decenii in topul preferintelor muzicale ale romanilor, dar care pana acum ne-a ocolit tara. Celine Dion canta in acest turneu intr-unele dintre cele mai frumoase sali si stadioane din lume, intrucat conceptul spectacolului este unul «all-seated» si doar pe un stadion poti atinge o capacitate de 40.000 locuri pe scaune, atat in tribune cat si pe gazon.» a declarat Laura Coroianu, director general Emagic.

Turneul va fi unul international, pornind din America de Nord, ajungand pana in Malta si Cipru, unde va avea spectacole in premiera, la fel ca si in Romania. Courage World Tour marcheaza de altfel si primul ei turneu in Statele Unite din ultimii 10 ani.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuti, respectati si de succes artisti din industria muzicala. A castigat numeroase premii pana la varsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop in 1990 si a vandut aproape 250 de milioane de albume in cei peste 35 de ani de cariera. Artista are in palmares doua premii Oscar, 5 premii Grammy, plus un premiu Billboard, “Icon Award” acordat recent pentru intreaga cariera.

Turneul «COURAGE WORLD TOUR », care promoveaza si primul album in limba engleza al artistei din ultimii 6 ani, va ajunge in aproape 100 de orase din intreaga lume. In Europa, Celine Dion va concerta in mai multe capitale europene, printre care Praga, Budapesta, Munchen, Paris, Berlin, Stockholm si Londra. Turneul este produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din Romania fiind organizat de Emagic.

Detaliile cu privire la locatia concertului de la Bucuresti si despre bilete vor fi anuntate curand de catre organizatori.

AEG Presents este una din cele mai mari companii de muzica live din lume, cu un portofoliu extins de spectacole, de la productia si promovarea globala si regionala de turnee, pana la evenimente muzicale si festivaluri renumite. AEG Presents are operatiuni in America de Nord, Europa, Asia prin cele 16 birouri regionale, si un portofoliu de artisti care ii include pe Taylor Swift, Paul McCartney, Elton John, The Rolling Stones, Justin Bieber, BTS, Ed Sheeran, Katy Perry si Kenny Chesney. Compania produce sau sprijina peste 25 de festivaluri de muzica, printre care celebrul Coachella Valley Music & Arts Festival, Stagecoach, the New Orleans Jazz & Heritage Festival, Hangout Festival, Electric Forest si Firefly. AEG Presents detine, manageriaza sau este responsabila cu bookingul in peste 100 de cluburi si teatre. Compania produce si promoveaza peste 11,000 de spectacole anual la nivel global si isi conduce operatiunile sub marcile AEG Presents, Goldenvoice, The Bowery Presents, Concerts West, Messina Touring Group, Marshall Arts LTD, Madison House Presents si PromoWest Productions. Pentru mai multe informatii, vizitati www.aegpresents.com.

Emagic este organizatorul de concerte si festivaluri care a deschis drumul industriei de live music in Romania prin concertul Depeche Mode din 2006 si festivalul B’EESTFEST. In cariera de aproape 15 ani, Emagic a organizat cele mai mari concerte cu superstaruri mondiale ale muzicii precum Metallica, Madonna, Roger Waters/The Wall, Red Hot Chili Peppers, Lady Gaga, Shakira, Sting; peste 800 de artisti internationali si locali au ajuns in Romania la invitatia Emagic. Emagic este, de asemenea, organizatorul primului festival boutique din Romania, AWAKE.

Sursa foto: Celine Dion Official Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri