Un proiect dezvoltat de Matei Dima (BRomania), 5Gand The Movie, va primi bani de la Guvern, prin proiectul dedicat sprijinirii industriei cinematografice.

Pagina de Media scrie, potrivit datelor postate recent pe site-ul Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, ca societatea Brobiz Cudetoate va primi un buget de 490.000 de lei (aproximativ 100.000 de euro) pentru 5Gang The Movie, un film in care eroii sunt membrii trupei 5Gang - Selly, Pain, Gami, Dia si Exploit.

Despre 5Gang - The Movie, creatorii proiectului au anuntat inceperea filmarilor de pe 2 septembrie.

„E o poveste pe care am scris-o vara asta cu Pitici Gratis si Vali Dobrogeanu, iar acum o filmam. E un proiect foarte serios si foarte fun in acelasi timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv si multe elemente care sunt sigur ca vor placea publicului. Sunt foarte fericit ca facem filmul acesta”, a spus Matei Dima, la inceputul lunii septembrie, despre proiectul la care lucreaza.

Comisia de Prognoza, cea care gestioneaza schema de ajutor de stat privind industria cinematografica, a aprobat numai anul acesta bugete pentru 42 de proiect. Proiect care apartin atat unor case de film, cat si seriale TV.

Citeste si:
[Infografic] Pretul abonamentelor Netflix dupa scumpirile din 2019
Infografic Tarile cu cele...

Citeste mai multe pe paginademedia.ro.

Sursa foto: BRomania Facebook

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Cu ce noutati vine PRO TV in grila de toamna