Lantul de cinematografe Happy Cinema deschide o locatie in Bacau

In decembrie 2019, Happycinema va deschide un nou cinematograf in Hello Shopping Park din Bacau, devenind al doilea lant de cineplexuri ca acoperire nationala.

Happycinema Bacau va avea o capacitate de 451 de locuri in 4 sali 3D ultramoderne, dotate integral cu proiectoare laser.

Acest tip de proiectoare ofera o calitate a imaginii superioara, cu luminozitate excelenta si un puternic contrast al culorilor. Proiectoarele cu laser ofera de doua ori mai multa eficienta optica fata de proiectoarele cu lampa, asigurand o imagine mai buna si mai consistenta. Happycinema se alatura astfel celor peste 100 de multiplexuri la nivel mondial care sunt echipate integral cu proiectoare laser.

Planul tarifar va fi adaptat pentru diverse categorii de varsta, iar promotiile nu vor lipsi. Preturile pentru bilete vor incepe de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studentii si pensionarii vor beneficia de tariful redus de 14 lei/bilet in orice zi a saptamanii, cu exceptia avanpremierelor.

Prezent in Bucuresti, Buzau, Focsani, Alexandria, Bistrita iar din iarna lui 2019 si in Bacau, Happycinema are in plan pentru urmatorii 5 ani acoperirea a 20 de orase din Romania.

Citeste si:
Happy Cinema, platformă online unde va difuza premierele anulate de...
Lanțul de cinematografe Happy...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri