In decembrie 2019, Happycinema va deschide un nou cinematograf in Hello Shopping Park din Bacau, devenind al doilea lant de cineplexuri ca acoperire nationala.

Happycinema Bacau va avea o capacitate de 451 de locuri in 4 sali 3D ultramoderne, dotate integral cu proiectoare laser.

Acest tip de proiectoare ofera o calitate a imaginii superioara, cu luminozitate excelenta si un puternic contrast al culorilor. Proiectoarele cu laser ofera de doua ori mai multa eficienta optica fata de proiectoarele cu lampa, asigurand o imagine mai buna si mai consistenta. Happycinema se alatura astfel celor peste 100 de multiplexuri la nivel mondial care sunt echipate integral cu proiectoare laser.

Planul tarifar va fi adaptat pentru diverse categorii de varsta, iar promotiile nu vor lipsi. Preturile pentru bilete vor incepe de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studentii si pensionarii vor beneficia de tariful redus de 14 lei/bilet in orice zi a saptamanii, cu exceptia avanpremierelor.

Prezent in Bucuresti, Buzau, Focsani, Alexandria, Bistrita iar din iarna lui 2019 si in Bacau, Happycinema are in plan pentru urmatorii 5 ani acoperirea a 20 de orase din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri