Ultimul episod din serialul ''Friends'' a fost desemnat cel mai bun final al unui show de televiziune din ultimii 20 de ani, potrivit unui sondaj alcatuit de un site britanic din domeniul divertismentului, informeaza luni Press Association, scrie Agerpres.

Telespectatorii au ales episodul final al cunoscutului serial de comedie, intitulat ''The Last One'' si difuzat in 2004, dintr-o lista realizata de site-ul britanic Digital Spy.

Astfel, ''Friends'', cu Jennifer Aniston si Courteney Cox in distributie, s-a clasat pe prima pozitie, devansand finalurile serialelor ''Buffy the Vampire Slayer'' si ''Breaking Bad''.

In ciuda finalului sau controversat, ''Game Of Thrones'' a fost desemnat cel mai bun show de televiziune din ultimii 20 de ani, iar David Tennant ocupa prima pozitie in topul celor mai buni actori de televiziune, devansandu-i pe Olivia Colman si Benedict Cumberbatch.

La capitolul lungmetraj, cel mai bun film a fost ales ''Avengers: Endgame'', care a devansat ''Harry Potter and the Deathly Hallows-Part 2'' si ''The Dark Knight''.

Tom Hanks este cel mai indragit star de cinema, iar scena ''The Infinity Snap'' din ''Avengers: Infinity War'' a fost desemnata de cititorii site-ului Digital Spy cel mai bun moment dintr-un film, devansand secventele ''I see dead people'' din ''The Sixth Sense'' si ''You shall not passss!'' din ''Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring''.

Ant si Dec au fost numiti cei mai buni prezentatori de televiziune din ultimii 20 de ani, urmati de Graham Norton si David Attenborough, iar emisiunea britanica ''I'm A Celebrity'' s-a aflat in topul preferintelor publicului britanic la categoria reality-show.

Lista finala pentru fiecare categorie a fost alcatuita folosind bazele de date ale Digital Spy in ceea ce priveste cele mai citite articole din ultimii 20 de ani alaturi de avizul expertilor pe domeniul divertisment din cadrul site-ului. Peste 5.000 de cititori ai site-ului au votat in cadrul sondajului, care a marcat aniversarea a 20 de ani de la inaugurarea acestui portal online.

"Nu se intampla deseori ca un site sa reziste atat de mult timp, asa ca pentru aceasta a 20-a aniversare am vrut sa le oferim cititorilor sansa de a-si vota momentul de televiziune preferat", a declarat editorul Laurence Mozafari.

Sursa foto: Captura Video Youtube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri