Incepand cu 1 ianuarie 2020, Friends, unul dintre cele mai populare seriale, nu va mai fi disponibil pe platforma de streaming online Netflix sau pe oricare alte platforme de acest tip pentru o perioada de 5 luni.

Din luna mai, serialul va reveni pe o alta platforma de streaming online, HBO Max, ce va fi lansata in luna respectiva cu abonamente lunare de 14.99 de dolari, conform theverge.com

Astfel, timp de 5 luni, fanii Friends care vor dori sa revada unele episoade pot apela la alte servicii decat cele de streaming online, respectiv cumpararea sau inchirierea lor de pe Amazon sau de pe iTunes

Toate sezoanele sunt disponibile pe iTunes pentru 140 de dolari sau pe cd-uri vandute pe Amazon cu 70 de dolari. Costurile sunt mult mai mai mari decat un abonament la platforma Netflix, care poate ajunge la 12,99 de dolari pe luna.

Ultimul episod din serialul ''Friends'' a fost desemnat cel mai bun final al unui show de televiziune din ultimii 20 de ani, potrivit unui sondaj alcatuit de un site britanic din domeniul divertismentului, informeaza luni Press Association, scrie Agerpres.

Citeste si:
Netflix, crestere peste asteptari in ultimul trimestru din 2019
Netflix, crestere...

Sursa foto: Captura video Youtube

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tinder, aplicatia mobila pe care oamenii dau cei mai multi bani