Incepand cu 1 ianuarie 2020, Friends, unul dintre cele mai populare seriale, nu va mai fi disponibil pe platforma de streaming online Netflix sau pe oricare alte platforme de acest tip pentru o perioada de 5 luni.

Din luna mai, serialul va reveni pe o alta platforma de streaming online, HBO Max, ce va fi lansata in luna respectiva cu abonamente lunare de 14.99 de dolari, conform theverge.com

Astfel, timp de 5 luni, fanii Friends care vor dori sa revada unele episoade pot apela la alte servicii decat cele de streaming online, respectiv cumpararea sau inchirierea lor de pe Amazon sau de pe iTunes

Toate sezoanele sunt disponibile pe iTunes pentru 140 de dolari sau pe cd-uri vandute pe Amazon cu 70 de dolari. Costurile sunt mult mai mai mari decat un abonament la platforma Netflix, care poate ajunge la 12,99 de dolari pe luna.

Ultimul episod din serialul ''Friends'' a fost desemnat cel mai bun final al unui show de televiziune din ultimii 20 de ani, potrivit unui sondaj alcatuit de un site britanic din domeniul divertismentului, informeaza luni Press Association, scrie Agerpres.

Sursa foto: Captura video Youtube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri