Telekom a trimis o scrisoare deschisa adresata conducerii Discovery, Victoria Davis, prin care invita Discovery la discutii si propune crearea unui extra-optiuni sau a unui pachet suplimentar in care sa fie incluse programele Discovery si Europsport.


Negocierile dintre operatorul Telekom si Discovery au esuat la finalul anului trecut, dupa ce companiile nu au ajuns la un acord privind retransmisia canalelor detinute de Discovery. Incepand cu 1 ianuarie, acestea au iesit din grila Telekom. Potrivit gsp.ro, suma ceruta de Discovery de la Telekom pentru reintrarea in grila este de 10 milioane de euro. In scrisoarea deschisa adresata de Telekom managerului Discovery, Victoria Davies, operatorul telecom propunea crearea unei extraoprtiuni sau a unui pachet suplimentar Discovery - Eurosport pentru care fiecare client sa poata opta, fara a adauga insa o marja la tarifele practicate de Discovery.

Redam mai jos scrisoarea deschisa.

"Draga Victoria,

Telekom Romania a crezut dintotdeauna in principiul “clientul in centrul preocuparilor”, care reflecta obiectivul suprem de a livra ceea ce isi doresc romanii. Va trimit aceasta scrisoare deschisa si, in spiritul deplinei transparente si deschideri, o transmit catre toata media si prin toate canalele noastre de comunicare, pentru a ma asigura ca demersul nostru este auzit puternic si clar.

Avand in vedere pozitia relevanta ocupata de Telekom pe piata de comunicatii din Romania, si luand in considerare minoritatea pasionata reprezentata de clientii care urmaresc aceste canale TV si care si-au exprimat dorinta de a continua sa le urmareasca, compania Telekom Romania este deschisa concilierii depline cu Discovery Networks.

Telekom Romania invita Discovery la discutii privind crearea unei extra-optiuni sau a unui pachet suplimentar Discovery-Eurosport, pentru care fiecare client poate opta. De asemenea, Telekom Romania anunta public faptul ca tarifele pe care Discovery le va aplica pentru aceasta extra-optiune sau pentru pachetul suplimentar nu vor genera niciun profit sau comision tehnic pentru companie – ceea ce inseamna ca Telekom nu va adauga nicio marja la aceste tarife. Astfel, fiecare leu rezultat din acest tarif va merge direct catre Discovery.

Acesta este un apel public pentru a ajunge la o intelegere in beneficiul deplin al clientilor nostri si al tuturor romanilor expusi accidental la campania publica injusta a Discovery, prin care compania a invinuit in mod eronat Telekom Romania, fara a-si asuma partea sa de responsabilitate pentru rezultatul negocierilor.

Si pentru a demonstra preocuparea profunda pentru preferintele si satisfactia clientilor, compania Telekom Romania este pe deplin increzatoare ca Discovery va raspunde pozitiv acestei invitatii, pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor si a profita de sansa oferita pentru a reintroduce canalele TV in grila celei de-a doua companii din topul furnizorilor de servicii TV din Romania, ale carei preturi sunt acum printre cele mai mici de pe piata".

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri