Telekom a trimis o scrisoare deschisa adresata conducerii Discovery, Victoria Davis, prin care invita Discovery la discutii si propune crearea unui extra-optiuni sau a unui pachet suplimentar in care sa fie incluse programele Discovery si Europsport.


Negocierile dintre operatorul Telekom si Discovery au esuat la finalul anului trecut, dupa ce companiile nu au ajuns la un acord privind retransmisia canalelor detinute de Discovery. Incepand cu 1 ianuarie, acestea au iesit din grila Telekom. Potrivit gsp.ro, suma ceruta de Discovery de la Telekom pentru reintrarea in grila este de 10 milioane de euro. In scrisoarea deschisa adresata de Telekom managerului Discovery, Victoria Davies, operatorul telecom propunea crearea unei extraoprtiuni sau a unui pachet suplimentar Discovery - Eurosport pentru care fiecare client sa poata opta, fara a adauga insa o marja la tarifele practicate de Discovery.

Redam mai jos scrisoarea deschisa.

"Draga Victoria,

Telekom Romania a crezut dintotdeauna in principiul “clientul in centrul preocuparilor”, care reflecta obiectivul suprem de a livra ceea ce isi doresc romanii. Va trimit aceasta scrisoare deschisa si, in spiritul deplinei transparente si deschideri, o transmit catre toata media si prin toate canalele noastre de comunicare, pentru a ma asigura ca demersul nostru este auzit puternic si clar.

Citeste si:
Ugur Yesil, Kanal D: Publicul tanar, atras de serialele turcesti
Ugur Yesil, CEO Kanal D:...

Avand in vedere pozitia relevanta ocupata de Telekom pe piata de comunicatii din Romania, si luand in considerare minoritatea pasionata reprezentata de clientii care urmaresc aceste canale TV si care si-au exprimat dorinta de a continua sa le urmareasca, compania Telekom Romania este deschisa concilierii depline cu Discovery Networks.

Telekom Romania invita Discovery la discutii privind crearea unei extra-optiuni sau a unui pachet suplimentar Discovery-Eurosport, pentru care fiecare client poate opta. De asemenea, Telekom Romania anunta public faptul ca tarifele pe care Discovery le va aplica pentru aceasta extra-optiune sau pentru pachetul suplimentar nu vor genera niciun profit sau comision tehnic pentru companie – ceea ce inseamna ca Telekom nu va adauga nicio marja la aceste tarife. Astfel, fiecare leu rezultat din acest tarif va merge direct catre Discovery.

Acesta este un apel public pentru a ajunge la o intelegere in beneficiul deplin al clientilor nostri si al tuturor romanilor expusi accidental la campania publica injusta a Discovery, prin care compania a invinuit in mod eronat Telekom Romania, fara a-si asuma partea sa de responsabilitate pentru rezultatul negocierilor.

Si pentru a demonstra preocuparea profunda pentru preferintele si satisfactia clientilor, compania Telekom Romania este pe deplin increzatoare ca Discovery va raspunde pozitiv acestei invitatii, pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor si a profita de sansa oferita pentru a reintroduce canalele TV in grila celei de-a doua companii din topul furnizorilor de servicii TV din Romania, ale carei preturi sunt acum printre cele mai mici de pe piata".

Citeste si:
Discovery respinge propunerea Telekom de pachet suplimentar
Discovery Networks respinge...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Telekom Romania majoreaza preturile de la 1 martie