Discovery Networks raspunde scrisorii deschise trimise de Telekom prin care propunea introducerea programelor detinute de Discovery intr-un pachet suplimentar sau pe baza unei extraoptiuni.


Vineri, Telekom a trimis o scrisoare deschisa adresata conducerii Discovery, dupa ce negocierile dintre operatorul Telekom si Discovery au esuat la finalul anului trecut. Companiile nu au ajuns la un acord privind retransmisia canalelor detinute de Discovery. Incepand cu 1 ianuarie, acestea au iesit din grila Telekom. Potrivit gsp.ro, suma ceruta de Discovery de la Telekom pentru reintrarea in grila este de 10 milioane de euro.

In scrisoarea deschisa adresata de Telekom managerului Discovery, Victoria Davies, operatorul telecom propunea crearea unei extraoprtiuni sau a unui pachet suplimentar Discovery - Eurosport pentru care fiecare client sa poata opta, fara a adauga insa o marja la tarifele practicate de Discovery.

In raspunsul oferit de Discovery Networks catre Telekom, compania refuza propunerea operatorului motivand ca aceasta discrimineaza, izoland canalele proprii, dar mentinand aceeasi structura de pachete si costuri pentru celelalte posturi de televiziune.

Redam mai jos replica Discovery Networks:

"Le cerem scuze telespectatorilor pentru ca trebuie sa fie martorii acestei discutii – nu aceasta a fost intentia noastra.

Credem in libertatea de a alege, cata vreme exista fair-play. Daca Telekom Romania ar include TOATE canalele TV din portofoliu in pachete din care telespectatorii sa aleaga, atunci propunerea inaintata ar avea sens. Insa propunerea actuala ne discrimineaza, izoland canalele noastre, dar mentinand aceeasi structura de pachete si costuri pentru celelalte canale TV. Nu credem ca este o abordare corecta fata de noi sau fata de fanii nostri, asa ca nu o putem accepta.

Ramanem deschisi la negocieri fair-play cu Telekom, purtate cu buna-credinta".

Telekom a trimis vineri a scrisoare deschisa adresata conducerii Discovery Networks. Scrisoarea incepe cu "draga Victoria..". Aici gasiti scrisoarea completa.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri