Primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele, are de astăzi licență pentru o televiziune de Ilfov și București. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat, cu opt voturi pentru și două împotrivă, acordarea unei licențe TV regionale pentru postul de televiziune finanțat de Consiliul Local Voluntari, scrie PaginaDeMedia.ro.

Se va numi Metropola TV, iar programele sale se vor axa pe „știrile și evenimentele bune care se întâmplă în București și Ilfov”, după cum a spus în fața forului audiovizual Alexa Căutiș, unul dintre coordonatorii proiectului.

„Nu însemnă că dacă e finanțată de Consiliul Local Voluntari trebuie să aibă doar știri din Voluntari. Nu este televiziunea lui Pandele, ci a Consiliului Local Voluntari.

Îmi doresc să fie un model și pentru alte primării. Nu este un canal propagandistic”, a mai spus printre altele Căutiș în fața CNA.

Ideea unei televiziuni care să fie deținută de primăria lui Florentin Pandele a apărut în luna noiembrie a anului trecut, după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate, atunci.

Citeste si:
Gabriela Firea a intrat in competitia PSD pentru prezidentiale
Firea, despre prezidentiale:...

Televiziunea va avea și știri, după cum a detaliat Căutiș în fața CNA:

„Ne dorim să umplem un gol care e în mass-media națională. Televiziunile au creat o apetență pentru subiecte negative Cum ar fi crimele sau tragediile. Televiziunile nu se înghesuie să difuzeze subiecte pozitive și despre oamenii care fac lucruri lăudabile. Vrem să scoatem în evidență lucruri exemplare care pot da oamenilor satisfacție. Știrile cu iz negativ fac astăzi carieră, rating. Îmi doresc ca știrile să fie făcute într-un stil deontologic. Ne dorim să avem știri din alt spectru, să facem știri din lucrurile bune care se întâmplă în București și Ilfov”, a spus Căutiș.

Licența regională pentru Metropola TV a fost acordată cu opt voturi pentru și două împotrivă.

Citeste si:
Firea anunţă: Încep cursurile în cadrul proiectului Şcoala Tv
Firea anunţă: Încep cursurile...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
InternetCorp relansează retail.ro, proiect de publishing cu noi servicii
Setari Cookie-uri