Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca intra in competitia PSD pentru prezidentiale deoarece lucrurile nu merg in „directia buna” pentru PSD. La randul sau, sotul lui Firea, Florentin Pandele, a spus ca nu va mai participa la cursa pentru Cotroceni daca primarul general va candida, potrivit Mediafax.

Am spus trei ani ca nu candidez pentru ca PSD avea candidat - domnul Dragnea. Si chiar nu aveam intentie sa intru intr-o competitie interna cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele sa castige toate bataliile interne asa cum se vede ca si doamna premier are aceleasi instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a castiga orice batalie. E greu sa luptu cu premierul care are toate mijloacele de convingere. Am intrat in competitie - candidat la candidatura - pentru ca vad ca lucrurile nu merg in directia buna si pentru ca mi-e teama ca vom pierde nu doar prezidentialele, ci si localele si parlamentarele. Si nu am vrut sa fiu in situatia cand colegii imi spuneau ca sunt vanitoasa si mentin procentul de credibilitate din tara doar pentru mine pentru la anul, la locale, si ca nu sunt om de echipa”, a spus Gabriela Firea la Romania TV.

La randul sau, la acelasi post de televiziune, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele si sotul Gabrielei Firea, a spus ca isi retrage candidatura daca primarul general va fi desemnat de PSD pentru cursa pentru Cotroceni.

„In momentul in care Gabriela Firea va candida - pe care o consider cel mai bun candidat pe care-l are stanga romaneasca -, eu cu siguranta nu voi mai candida”, a spus Florentin Pandele.

Sursa foto: Agerpres FOTO / Cristian Nistor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri