Postul de televiziune Kanal D face modificări în grila de programe, pe fondul situației generate de epidemia COVID-19. Pentru a-și proteja angajații și colaboratori, dar și pentru a respecta recomandările autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D restrânge anumite activități ale postului.

Astfel, emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" va fi difuzata, în fiecare miercuri, de la ora 22:00. Anterior, "Bravo, ai stil! Celebrities" se difuza de miercuri până sâmbătă.

În locul acesteia, joi, de la 22:00, telespectatorii pot urmări filme românești și în fiecare vineri, de la aceeași ora, se redifuzează show-ul “Vulturii de noapte”.

Știrile Kanal D vor continua zi de zi, în jurnalele de la 12:00 și de la 19:00, în timpul săptămanii, și de la 12:00 si 18:00, în weekend.

Posibile modificari în grila Kanal D vor fi comunicate, ca și până acum, prin canalele oficiale ale postului TV și prin materiale trimise presei.

Citeste si:
Ugur Yesil, Kanal D: Publicul tanar, atras de serialele turcesti
Ugur Yesil, CEO Kanal D:...

Toate departamentele Kanal D sunt functionale, o serie de echipe lucrând de acasa, în contextul în care tehnologia permite acest lucru.

"Traversam un context în care este nevoie, în toate aspectele activităților noastre, de informare corectă, echilibru și umanitate. Prin acțiuni responsabile și respectând recomandările autorităților, vom trece cu bine peste această perioadă dificilă. Vom spriji, prin informații la zi, din surse oficiale, fără exagerari, toate eforturile care se fac deja pentru depăsirea acestei situații sensibile", a declarat Ugur Yesil, CEO Kanal D.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Publicații și ziare care au renunțat la print în contextul pandemiei de COVID-19
Setari Cookie-uri