Postul de televiziune Kanal D face modificări în grila de programe, pe fondul situației generate de epidemia COVID-19. Pentru a-și proteja angajații și colaboratori, dar și pentru a respecta recomandările autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D restrânge anumite activități ale postului.

Astfel, emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" va fi difuzata, în fiecare miercuri, de la ora 22:00. Anterior, "Bravo, ai stil! Celebrities" se difuza de miercuri până sâmbătă.

În locul acesteia, joi, de la 22:00, telespectatorii pot urmări filme românești și în fiecare vineri, de la aceeași ora, se redifuzează show-ul “Vulturii de noapte”.

Știrile Kanal D vor continua zi de zi, în jurnalele de la 12:00 și de la 19:00, în timpul săptămanii, și de la 12:00 si 18:00, în weekend.

Posibile modificari în grila Kanal D vor fi comunicate, ca și până acum, prin canalele oficiale ale postului TV și prin materiale trimise presei.

Toate departamentele Kanal D sunt functionale, o serie de echipe lucrând de acasa, în contextul în care tehnologia permite acest lucru.

"Traversam un context în care este nevoie, în toate aspectele activităților noastre, de informare corectă, echilibru și umanitate. Prin acțiuni responsabile și respectând recomandările autorităților, vom trece cu bine peste această perioadă dificilă. Vom spriji, prin informații la zi, din surse oficiale, fără exagerari, toate eforturile care se fac deja pentru depăsirea acestei situații sensibile", a declarat Ugur Yesil, CEO Kanal D.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri