În plină pandemie de COVID-19, în timp ce evenimentele live din lumea întreagă se anulează sau se amână pentru toamnă sau pentru următorul an, în Germania au început să se țină concerte chiar și cu 500 de participanți. Care este soluția găsită de autorități.

Aceste evenimente sunt cât se poate de sigure și respectă toate măsurile de distanțare socială, asta pentru că publicul ia parte la concert din mașina proprie, informează euronews.com.

Pe 17 aprilie, locuitorii din orașul Koln au putut lua parte la concertul organizat în regim de drive-in al trupei locale Brings. În fața scenei s-au strâns în jur de 250 de mașini, iar în fiecare mașină au avut voie să se afle maxim 2 adulți și un copil.

Vezi și: Emil Boc: Puțin probabil să mai aibă loc UNTOLD, TIFF sau Electric Castle

Participanții n-au avut voie să iasă din mașini, iar concertul live a fost transmis și prin wi-fi, astfel că puteai să asculți muzica și cu geamurile închise.

Citește și: Coronavirus | Ce se întâmplă cu festivalurile? UNTOLD și NEVERSEA permit folosirea biletelor pentru ediția 2020 în următorii ani

Fanii și-au înlocuit aplauzele pentru trupa de pe scenă cu claxoane. De asemenea, toți banii proveniți din vânzarea biletelor au fost donați Spitalului Universitar din Koln.

Se pare că aceste evenimente drive-in ar putea reprezenta soluția pentru concertele și festivalurile din urma pandemiei de Coronavirus. Tot în Germania cinematografele s-au deschis în plină pandemie, dar tot sub formă de drive-in și au avut un foarte mare succes:

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri