În plină pandemie de COVID-19, în timp ce evenimentele live din lumea întreagă se anulează sau se amână pentru toamnă sau pentru următorul an, în Germania au început să se țină concerte chiar și cu 500 de participanți. Care este soluția găsită de autorități.

Aceste evenimente sunt cât se poate de sigure și respectă toate măsurile de distanțare socială, asta pentru că publicul ia parte la concert din mașina proprie, informează euronews.com.

Pe 17 aprilie, locuitorii din orașul Koln au putut lua parte la concertul organizat în regim de drive-in al trupei locale Brings. În fața scenei s-au strâns în jur de 250 de mașini, iar în fiecare mașină au avut voie să se afle maxim 2 adulți și un copil.

Vezi și: Emil Boc: Puțin probabil să mai aibă loc UNTOLD, TIFF sau Electric Castle

Participanții n-au avut voie să iasă din mașini, iar concertul live a fost transmis și prin wi-fi, astfel că puteai să asculți muzica și cu geamurile închise.

Citeste si:
Spectacolele în aer liber s-ar putea relua dacă nu va crește...
Spectacolele în aer liber...

Citește și: Coronavirus | Ce se întâmplă cu festivalurile? UNTOLD și NEVERSEA permit folosirea biletelor pentru ediția 2020 în următorii ani

Fanii și-au înlocuit aplauzele pentru trupa de pe scenă cu claxoane. De asemenea, toți banii proveniți din vânzarea biletelor au fost donați Spitalului Universitar din Koln.

Se pare că aceste evenimente drive-in ar putea reprezenta soluția pentru concertele și festivalurile din urma pandemiei de Coronavirus. Tot în Germania cinematografele s-au deschis în plină pandemie, dar tot sub formă de drive-in și au avut un foarte mare succes:

Citeste si:
Tătaru: Spitalele vor relua activitatea non-covid; pandemia e...
Nelu Tătaru: Spitalele vor...
Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Povestea din spatele campaniei ROM Autentic, #SuntemCuVoiOriundeAtiFi
Setari Cookie-uri