Festivalurile UNTOLD, Electric Castle sau TIFF, găzduite la Cluj, s-ar putea să nu se mai desfășoare anul acesta, din cauza pandemiei de Coronavirus, a declarat Emil Boc, pentru Digi24.ro.

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a arătat reținut în avansa un calendar pentru marile evenimente ale Clujului. Boc a spus că privește spre celelalte țări europene care au luat decizia de a amâna evenimentele majore cu public pentru anul viitor, notează G4media.ro.

„În ce ne privește depinde totul de cum va arăta, după 15 mai, situația epidemiologică. Suntem conștienți că este un risc major pentru răspândirea virusului, de aceea e posibil ca aceste evenimente să nu se mai desfășoare. UNTOLD și Electric Castle nu au fost încă anulate, dar așa cum am spus, totul depinde de cum vor evolua lucrurile până în 15 mai”, a declarat Emil Boc.

Directorul Festivalului Internațional de Film „Transilvania” (TIFF), Tudor Giurgiu, a precizat că insistă totuși ca evenimentul să se desfășoare, undeva spre finele lunii iulie, început de august, în funcție de cum va evolua epidemia de Coronavirus. Festivalul era programat pentru 29 mai, dar a fost suspendat.

La începutul lunii martie, organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea spuneau că pregătirile pentru aceste evenimente muzicale merg înainte, fiind încrezători că măsurile luate la nivel internaţional şi naţional în privinţa coronavirusului vor avea ca efect o evoluţie pozitivă în lunile care urmează.

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie (SMR), a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, că dacă în cazul coronavirusului, lucrurile vor evolua așa cum arată acum, evenimente majore precum Campionatul European de Fotbal 2020 și festivalurile Neversea si Untold au șanse mici să mai aibă loc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri