Trupa rock AC/DC a anunţat pe reţelele de socializare că se va reuni într-o formulă ce include trei foşti membri ai săi, care au părăsit în perioada recentă celebra formaţie australiană, informează site-ul cotidianului britanic The Guardian, scrie Agerpres.

O fotografie publicată pe contul de Instagram al grupului AC/DC îi prezintă pe solistul Brian Johnson, basistul Cliff Williams şi toboşarul Phil Rudd, care au plecat de câţiva ani din lineup-ul trupei.

Brian Johnson a fost solistul grupului din 1980, în urma decesului solistului Bon Scott, însă a fost nevoit să renunţe la cariera muzicală în 2016 din cauza unor deficienţe auditive.

Basistul Cliff Williams s-a retras din trupă în 2017.

Toboşarul Phil Rudd va reveni pentru a treia oară în componenţa grupului australian, în care a cântat pentru prima dată din 1975 până în 1983 şi apoi, din nou, începând din 1994. În 2015, muzicianul a fost condamnat la opt luni de arest la domiciliu pentru posesie de droguri şi ameninţări cu moartea proferate la adresa unei foste asistente. A fost înlocuit de un alt fost toboşar al grupului AC/DC, Chris Slade.

Alături de cei trei muzicieni care vor reveni în trupa AC/DC, noua formulă îi va include pe celebrul chitarist Angus Young şi pe nepotul acestuia, Stevie Young. Stevie l-a înlocuit pe fratele lui Angus, Malcolm, în 2014, după ce acesta a fost diagnosticat cu demenţă. Malcolm Young a murit în 2017.

Deşi niciun album sau un nou turneu nu au fost anunţate odată cu mesajul online referitor la reunirea trupei, imaginea publicată pe contul de Instagram îi prezintă pe cei cinci muzicieni în faţa unui perete pe care este scris mesajul "PWR/UP", sugerând că acesta ar putea fi titlul unui nou album al grupului australian.

Cel mai recent album de studio din discografia trupei AC/DC se intitulează "Rock or Bust" şi a fost lansat în 2014.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri