Postul de televiziune PRO TV și-a anunțat grila de toamnă, care include producții locale precum serialul VLAD, Las Fierbinți, Visuri la Cheie, dar și câteva producții în premieră.

În fiecare zi în prime time, telespectatorii PRO TV pot urmări Știrile PRO TV, precum și filmele PRO de vineri până duminică.

Luni, marți și joi, de la ora 19:00 revine un nou sezon al serialului Las Fierbinți, cel de-al 20-lea sezon. Telespectatorii vor putea urmări povestea personajelor principale, dar si o căsătorie surpriză. Show-ul va avea si efecte speciale (SGI).

Tot luni, de la ora 21:30 va avea loc ultimul sezon din Vlad. Iubitorii acestui serial vor putea afla care va fi deznodământul poveștii.

Marți va începe o noua emisiune Căsătoriți pe nevăzute, unde mai mulți participanți vor fi aleși de specialiști pentru a forma un cuplu. Aceștia se vor cunoaște în fața altarului.

Miercuri, de la ora 20:30 va avea loc un nou sezon al serialului Visuri la cheie, iar de la ora 22:30 revine show-ul Pe bune.

Joi, de la ora 21:30 va fi difuzat un nou sezon al emisiunii Masked Singers, unde telespectatorii se vor întâlni cu Horia Brenciu, Inna, Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu.

Vineri va da startul de la ora 20:30 noua emisiune Superstar, care este un spinoff al emisiunii apreciate de americani, American Idol. În juriu vor fi Smiley, Marius Moga, Raluka si Carlas Dreams.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri