PRO TV a lansat grila de toamnă. Vlad revine cu un nou sezon. Ce producție ia locul emisiunii Vocea României

Postul de televiziune PRO TV și-a anunțat grila de toamnă, care include producții locale precum serialul VLAD, Las Fierbinți, Ferma, Visuri la Cheie, dar și o nouă emisiune ce va fi difuzată în fiecare vineri, în locul Vocea României.

În fiecare zi, în prime time, telespectatorii PRO TV pot urmări cele mai obiective știri, la Știrile PRO TV, filme pline de acțiune, suspans și aventuri, dar și producții locale presărate cu umor și emoție.

Luni, 7 septembrie, Las Fierbinți revine cu un nou sezon și situații uluitoare, în fiecare marți și joi. Noi răsturnări de situație îi așteaptă pe fierbințeni, iar Robi, polițistul satului, va fi nevoit să deschidă o nouă anchetă și să afle dacă în Fierbinți există măcar un localnic care ”acordă subiectul cu predicatul”.

Reality show-ul Ferma. Orășeni vs. Săteni se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie. În fiecare marți, miercuri și joi, show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu urmărește evoluția celor 16 concurenți.

Dragoș Bucur și arhitecții Visuri la cheie vor continua să schimbe viețile celor care au nevoie de ajutor, începând de miercuri, 9 septembrie.

Citeste si:
Andreea Esca, primul interviu despre starea ei de sănătate
Andreea Esca, primul interviu...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Masked Singer, producția ce va fi difuzată în locul Vocea României

”Cine se ascunde în spatele măștii?” este întrebarea care va fi pe buzele tuturor românilor în această toamnă. Masked Singer România începe vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30. Vom vedea personaje fantastice, secrete și detectivi care vor juca împreună cu telespectatorii un joc al indiciilor. Ascultă vocile, observă mișcările, urmărește toate indiciile și poți descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Sau poate nu.

Din 14 septembrie, luni, serialul VLAD revine la PRO TV. Fața întunecată a răzbunării este neașteptată, iar linia dintre bine și rău devine tot mai subțire. Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul. Un nou personaj, interpretat de actorul Marius Manole, va încerca să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad.

”Tradițiile se construiesc de-a lungul anilor, dar anul acesta nu e nimic tradițional. În primul rând, postul nostru de televiziune sărbătorește 25 de ani, o etapă importantă pentru orice business, iar de data aceasta suntem nevoiți să ne întâlnim online, din motive evidente. În ciuda provocărilor, am reușit să demonstrăm încă o dată că PRO TV, chiar și în condiții extreme, poate produce și livra divertisment de calitate și știri obiective. Toate acestea au fost posibile datorită echipelor noastre dedicate, de care sunt extrem de mândru. Am avut o vară puternică și urmează o grilă de toamnă pe măsură. Propunem telespectatorilor noștri o varietate de formate, un mix perfect între show-urile consacrate, apreciate de public, și formate noi, despre care credem că vor deveni un real succes”, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Citeste si:
Cu ce noutati vine PRO TV in grila de toamna
Cu ce noutati vine PRO TV in...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri