Cinema City lansează conceptul VIP Cinema All Inclusive la Iulius Town Timișoara, în premieră în afara Bucureștiului, care adaugă vizionării filmului o cină special pregătită.

Cel mai nou și atractiv concept din cinematografia mondială este acum accesibil la Timișoara, în premieră în afara Capitalei. Multiplexul din cadrul proiectului mixt de regenerare urbană Iulius Town Timișoara oferă 12 săli operate de Cinema City România. Printre aceste se vor afla și 3 săli VIP, cu o capacitate de 61 locuri fiecare, ”un concept avangardist, care îmbină experiențele gourmet cu spectacolul cinematografic și care se bucură de succes la nivel mondial”, după cum susțin reprezentanții companiei.

Sălile VIP sunt dotate cu fotolii din piele, Lazy Boys, computerizate pentru ajustare personalizată a spătarului și suportului pentru picioare. În plus, spectatorii beneficiază de un meniu cu preparate culinare ce poartă semnătura unui chef italian, Andrea Di Gangi, care a lucrat în restaurant cu două stele Michelin. De la startere, salate și bufet cald, cu paste, pui și alte delicii, până la pizza și desert, toate se regăsesc în meniul VIP, care poate fi consultat la ACEST LINK. Din menu, nu lipsesc băuturile, nachos și popcorn nelimitat pe durata filmului.

VIP Cinema All Inclusive este accesibil de la începutul acestei săptămâni și la Cinema City din Iulius Town Timișoara, prețurile pornind de la 74 de lei de persoană.

Cinema City este prezent în patru proiecte ale companiei IULIUS (ansamblul mixed-use Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Iași, Cluj-Napoca și Suceava).

Sursa foto: Iulius Town Timișoara/ Cinema City

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri