București, 24 noiembrie: Progresiv, una dintre cele mai importante publicații B2B dedicate industriei de retail și FMCG, anunță începerea înscrierilor la Progresiv Awards 2022. Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, competiția Progresiv Awards duce mai departe proiectul de identificare și de recunoaștere a adevăratelor valori din industria de retail & FMCG.

Progresiv Awards a pornit din dorința de a evidenția oamenii, organizațiile, brandurile și proiectele de succes din piața de retail & FMCG care setează trenduri și contribuie an de an la dezvoltarea industriei. Competiția pune accentul pe rolul parteneriatelor puternice între retaileri și furnizori și se desfășoară în mai multe etape.

În prima etapă sunt invitate în competiție companiile, brandurile, managerii și antreprenorii activi în retail & FMCG care vor să-și măsoare succesul prin ochii partenerilor de business. În plus, pentru că reușita este și rezultatul parteneriatelor, companiile din retail & FMCG sunt încurajate să-și nominalizeze și partenerii de business. Înscrierile companiilor de profil în competiția Progresiv Awards se pot realiza până la data de 6 februarie 2022, ora 23:59, mai multe detalii despre mecanismul de înscriere fiind disponibile pe progresivawards.ro.

Ulterior, un juriu format din specialiști din industria de retail & FMCG, ecommerce, supply chain, CSR, companii de research și editori Progresiv vor valida nominalizările și vor selecta finaliștii competiției, ce vor fi anunțați pe 18 februarie. Din juriul Progresiv Awards 2022 fac parte: Alina Stepan (Ipsos România), Iulia Pencea (Nielsen România), Diana Scăunașu (GfK), Aura Giurcăneanu (KPMG România), Ovidiu Tisler (McKinsey & Company), Dragoș Popa (Roland Berger), Sorana Georgia (Markant International Services România), Dochița Zenoveiov (Inoveo), Lucian Marin (Marco Polo CEE), Mihai Bonca (Brand Arhitects), Ioana Mucenic (Minio Studio), Andrei Radu (GpeC), Cristi Movilă (VTEX), Adriana Palașan (ARILOG), Alina Dragomir (Progresiv), Andra Imbrea (Progresiv), Mihaela Nabar (World Vision), Alina Liciu (The Azores Sustainability & CSR Services) și Dragoș Tuță (The CSR Agency).

Finaliștii Progresiv Awards vor intra în etapa de votare în perioada 7 martie - 4 aprilie, iar câștigătorii vor fi premiați în cadrul Galei Progresiv Awards din 7 aprilie 2022. Trofeele Progresiv Awards își așteaptă câștigătorii la 14 categorii:

• Best International Retailer

• Best Independent Retailer (Muntenia, Transilvania și Moldova)

• Best E-Commerce Initiative

• Best FMCG Supplier

• Best Local FMCG Supplier

• Best New Food Product

• Best New Non-food Product

• Best New Beverage

• Best Vertically Integrated Business

• Best Supply Chain

• Brand of the Year in Retail & FMCG

• Best Sustainability Initiative

• Best CSR Campaign

• Best Manager of the Year

Pentru mai multe informații despre mecanismul competiției, regăsiți în Ghidul de Înscriere la Progresiv Awards.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri