Organizatorii Neversea spun că investesc 10 milioane de euro în a IV-a ediție a festivalului de la Constanța, după doi ani de restricții din cauza pandemiei. Investiția este cu 25% peste cea realizată în 2019 în organizarea celei de a III-a ediții a festivalului.

Mai sunt trei luni până la unul dintre cele mai mare festivaluri de pe plajă din Europa, Neversea. Organizatorii vin cu nume noi pentru cea de-a patra ediție a festivalului. Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino sunt artiștii care completează line-up-ul pentru mainstage, între 7 și 10 iulie, pe The Island of Dreams.

Fanii scenelor secundare se vor bucura și ei de nume sonore din lumea muzicii electronice underground. Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed și Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno și house. Tot aici revin în această vară și DJ-ii români Arapu și Cezar B2B Prâslea, precum și DJ-ul și producătorul britanic Jamie Jones.

The Ark, scena creată pentru iubitorii de dubstep, drum&bass, liquid, hip-hop, rap și trap, îi va găzdui, printre alții, pe Dub FX & Woodnote, Malaa și Zeds Dead. Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane și Rava se numără printre artiștii români care vor cânta pe această scenă.

DJ-ul și producătorul suedez ALESSO s-a făcut remarcat cu stilul său unic: un amestec între progressive house și elemente din muzica pop. Primul său succes a fost ,,Calling (Lose My Mind)", piesă la care a colaborat cu Sebastian Ingrosso și cu Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic. A lansat apoi ,,Under Control", cu duo-ul britanic Hurts și Calvin Harris, piesă care a ajuns pe primul loc în clasamentul oficial al Marii Britanii, UK Singles Chart.

Suedezul este pasionat și de munca în studioul de producție. Anul trecut, Alesso a colaborat cu Katy Perry pentru piesa ,,When I’m Gone", care încă din prima zi a debutat în clasamentul oficial din Statele Unite, Billboard Hot 100 și în Europa, în UK Singles Chart.

KSHMR este un muzician, compozitor, producător și DJ apreciat în industrie. În 2015, a debutat în Top 100 DJ Mag pe locul 23, cea mai puternică nouă intrare din acel an. Șase ani mai târziu, în 2021, a ocupat locul 11 în clasamentul DJ-ilor profesioniști.

Abonamentele pornesc de la 124 euro+taxe și pot fi cumpărate în rate prin aplicația Extasy

Prețurile pentru 4 zile și 4 nopți de distracție la malul mării pornesc de la 124 de euro + taxe. În acest an, fanii pot cumpăra abonamente și în rate, exclusiv prin Aplicația Extasy, care poate fi descărcată din Google Play pentru Android și din iOS pentru iPhone.

După 15 aprilie, abonamentele General Access vor costa 134 euro + taxe, cele General Access Risk Free 144 euro + taxe, iar cele VIP 260 euro + taxe.

Cei care au abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din această vară sau la una dintre următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot opta pentru ediția din acest an sau pentru cea de anul următor.

Cea de-a patra ediție Neversea are loc în acest an între 7 și 10 iulie. Noi artiști vor fi anunțați în perioada următoare.

Sursa foto: Shutterstock / Paul Antonescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri