Filmul de animaţie "The Super Mario Bros. Movie" a ajuns în fruntea box-office-ului nord-american în weekendul în care o parte a lumii a celebrat Paştele, o performanţă care s-ar putea înscrie printre cele mai bune ale anului, informează AFP, preluat de Agerpres.

Filmul de animaţie produs de Universal, Nintendo şi Illumination Studios a obţinut încasări de 146,4 de milioane de dolari în primul său weekend în cinematografe, potrivit estimărilor firmei de specialitate Exhibitor Relations.

În acest lungmetraj, Mario şi fratele său Luigi se luptă cu maleficul Bowser în Regatul Ciupercilor. Iar în cinematografele din SUA şi Canada, "cifrele sunt senzaţionale", susţine expertul David Gross de la Franchise Entertainment Research.

Potrivit acestuia, succesul filmului se explică prin faptul că acesta se adresează unui public foarte diferit: copii, dar şi adulţi nostalgici după cel mai cunoscut erou din istoria jocurilor video.

Instalatorul cu salopetă şi mustaţă devansează astfel cel de-al patrulea episod din saga "John Wick', "John Wick: Chapter 4", în care Keanu Reeves îşi reia rolul unui asasin care luptă împotriva unei organizaţii criminale internaţionale, aflat la mare distanţă pe locul al doilea al clasamentului, cu încasări de 14,6 milioane de dolari.

Pe locul al treilea, în cădere două locuri, se situează filmul de acţiune "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves", aflat în fruntea clasamentului la sfârşitul săptămânii trecute. Mult-aşteptata adaptare cinematografică a unui popular joc role-playing, cu Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant şi Rege-Jean Page (starul din serialul "Bridgerton") în distribuţie, a obţinut încasări de doar 14,5 milioane de dolari.

Cel mai recent film al lui Ben Affleck, "Air", care spune povestea originilor pantofilor Nike inspiraţi de legenda NBA Michael Jordan, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări 14,4 milioane de dolari, "un scor foarte bun" pentru un film din această categorie, potrivit expertului David Gross.

Noua producţie din saga "Scream", "Scream VI", cu o distribuţie din care fac parte actriţele Courteney Cox şi Jenna Ortega, vedeta din "Wednesday", a ajuns pe locul al cincilea în America de Nord, cu încasări de 3,3 milioane de dolari.

Sursa foto: Shutterstock / Dutchmen Photograhy

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri