Filmul "Avatar: The Way of Water" continuă să domine box office-ul nord-american, cu încasări de peste 15 milioane de dolari în acest weekend, potrivit estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, ajungând pe locul al patrulea în topul filmelor cu cele mai mari încasări, informează AFP, preluat de Agerpres.

Lungmetrajul lui James Cameron "este numărul unu de şapte săptămâni (...), o performanţă care nu a mai fost egalată" de când regizorul a lansat primul "Avatar", în 2009, a precizat compania pe Twitter.

Sumele importante obţinute din vânzarea de bilete în restul lumii - inclusiv 237 de milioane în China - au ajutat la propulsarea "Avatar 2" pe locul al patrulea în topul filmelor cu cele mai mari încasări - cu 2,117 miliarde (neajustate la inflaţie).

În urma acestei performanţe, Cameron devine regizorul a trei dintre cele patru filme cu cele mai mari încasări: "Avatar", "Titanic" şi "Avatar 2", în timp ce "Avengers: Endgame" al studiourilor Disney şi Marvel ocupă locul doilea în acest clasament.

Pe locul secund în acest weekend s-a clasat "Puss in Boots: The Last Wish", cu încasări de 10,6 milioane de dolari. În acest film pentru copii inspirat din universul "Shrek", felina porneşte într-o aventură epică pentru a-şi redobândi cele nouă vieţi.

Ultimul loc al podiumului este ocupat de "A Man Called Otto", cu Tom Hanks în rolul principal şi încasări de 6,8 milioane de dolari. În această adaptare a romanului "A Man Called Ove" al scriitorului suedez Fredrik Backman, Tom Hanks joacă rolul unui pensionar morocănos care se "înmoaie" după ce îşi întâlneşte vecinii optimişti.

Thriller-ul "M3GAN", povestea unui robot-păpuşă, programat să fie cel mai bun însoţitor al unei fetiţe rămase orfane, care începe să capete o viaţă proprie, ocupă poziţia a patra, cu încasări de 6,4 milioane de dolari.

Locul al cincilea este ocupat de un new-entry, filmul de acţiune indian "Pathaan", cu încasări de 5,9 milioane de dolari.

Sursa foto: Forum Film

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri