Caius Covrig este unul dintre cei mai de succes antreprenori ai momentului, în România. Deși are doar 27 de ani, fostul sportiv de performanță coordonează business-uri de milioane de euro atât în țară, cât și în Statele Unite ale Americii. Pe 23 mai, tânărul antreprenor a fost invitat să participe la unul dintre cele mai mari evenimente, dedicat antreprenorilor din România, organizat de Wall-Street.

În cadrul evenimentului “CEO’s Gala - Outstanding leaders that turn crises into opportunities”, publicația wall-street.ro.ro i-a premiat pe cei mai puternici lideri din România. Au urcat pe scenă lideri a căror determinare și pasiune pot transforma orice criză și provocare într-o oportunitate, manageri și antreprenori care găsesc rețeta succesului acolo unde alții văd doar probleme.

„Sunt onorat să particip la evenimentul CEO'S GALA, care este, desigur, unul dintre cele mai mari evenimente al antreprenorilor din Romania! Este o plăcere să te alături acestei comunități de oameni extrem de puternici, oameni cu viziune în afaceri, cu determinare și cu un bun simț absolut, care-i păstrează în zona umanului concret.”, a declarat Caius Covrig, antreprenor.

Acesta nu este singurul eveniment de o asemenea amploare la care participă Caius Covrig. În urmă cu doar câteva luni, afaceristul a fost singurul antreprenor român invitat de CEO Lamborghini, Stephan Winkelmann, la grandiosul eveniment de lansare al modelului Huracan Sterrato. Evenimentul a fost unul restrâns și a adunat colecționari de mașini, multimilionari, vedete, printre care Kylie Jenner, Jay-Z, G Eazy sau Dj Khaled, dar și foarte mulți actori de la Hollywood.

„M-am bucurat că, la lansarea modelului Huracan Sterrato, am fost singurul antreprenor din România și invitat la eveniment, eveniment la care au participat și numeroase personalități de talie mondială, precum și vedete ca Kylie Jenner, Jay-Z, G Eazy sau Dj Khaled. Însă, o adevărată plăcere a fost momentul în care am purtat o discuție lungă despre business și mașini cu CEO Lamborghini, Stephan Winkelmann. I-am povestit despre planurile pe care le am în viitorul apropiat, despre dezvoltarea business-ului din turism și l-am făcut să-mi promită că va veni în România să-l servesc cu o porție de papanași a la Kayus.”, declară antreprenorul.

Caius Covrig este, de altfel, și singurul român premiat de Casa Albă, sub semnătura lui Barack Obama, fostul lider american, unde tânărului antreprenor a primit "The President’s Award for Educational Excellence".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri