White Image, companie locala de e-mail marketing care gestioneaza peste 100 milioane de e-mailuri, a lansat un instrument prin care oamenii de marketing pot desfasura campanii prin e-mail si in retelele sociale.
Principala caracteristica a instrumentului denumit “7w” (who, what, why, when, where, whom, whose) este distribuirea e-mailurilor in cele mai importante retele sociale: Twitter, Facebook, LinkedIn, MySpace ori Digg.

"In 2009, la nivel international, aproximativ 39% dintre marketeri au folosit social media in strategiile de crestere a bazelor de date. In conditiile in care multi marketeri sunt inca atrasi de numerele mari, cei care au folosit si folosesc social media au descoperit ca acestea ofera mult mai multa calitate decat cantitate, in ceea ce priveste cresterea listelor", a declarat Andrei Georgescu, managing partner White Image.

Anul trecut compania a avut afaceri de aproape 220.000 de euro si un profit net de 20.000 de euro, conform datelor Ministerului de Finante.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
BRAT: Sprijin din partea autorităților pentru editorii legitimi de presă
Setari Cookie-uri