Libra Internet Bank a lansat un serviciu de plati online cu decontare in ziua tranzactiei, se arata intr-un comunicat al bancii.

Sistemul ofera posibilitatea efectuarii oricarui tip de tranzactii online, in conditii de simplitate si confort, fiind acceptate toate tipurile de card emise sub siglele MasterCard/Visa.

“Libra Pay este un proiect ambitios al departamentului nostru de eBusiness si suntem convinsi ca va ridica standardul la nivelul pietei. In momentul in care am decis sa oferim acest tip de solutie business-urilor online, am fost constienti ca activitatea acestora se defasoara intr-un mediu activ si dinamic, in care viteza de reactie este esentiala. Fata de timpul standard de decontare oferit de procesatorii de pe piata, care poate ajunge in unele cazuri si la o saptama, decontarea T+0 este cu adevarat o inovatie”, a explicat Emilian Bituleanu, presedinte Libra Internet Bank.

Libra Pay este un serviciu simplu de instalat si de utilizat, oferind de asemenea posibilitatea monitorizarii si analizarii performantelor de vanzari prin intermediul interfetei de administrare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Bani pentru IMM-uri: Libra dubleaza plafonul pentru creditele in lei