Totodata, in cadrul aceluiasi pachet, clientii primesc asigurare de calatorie gratuita, atasata cardului de debit, ce acopera serviciile medicale de urgenta in caz de imbolnavire sau accident si/sau pierderea/ furtul bunurilor proprii pe perioada calatoriilor in strainatate, intarzierea zborului, intarzierea sau pierderea bagajelor si altele.

In plus, clientii beneficiaza de reduceri de pana la 50% in 1700 de locatii ale comerciantilor din reteaua Citi Partener din intreaga tara (hoteluri, restaurante, magazine, agentii de turism, sali de fitness, centre medicale).

Clientii mai beneficiaza de operatiunea de schimb valutar fara comision la ATM-urile Citibank care permit retragerea de numerar in ambele monede, lei si euro.

“Desi multe persoane nu se gandesc niciodata la cheltuielile totale cu banca sau nu stiu suma totala a comisioanelor pe care le platesc intr-o luna, acestea sunt cu siguranta nemultumite de spectrul larg de taxe si comisioane aplicate operatiunilor bancare curente. Acest produs le permite clientilor sa efectueze un numar nelimitat de operatiuni bancare din contul curent fara nicio grija cu privire la comisioanele suplimentare”, a explicat Mihaela Nacu, Director Vanzari si Distributie la Citibank Romania.

Banca returneaza integral comisionul lunar clientilor care nu sunt multumiti de serviciile primite timp de sase luni.