Investitia totala este estimata la aproximativ 58 milioane euro, iar pentru ridicarea celei de-a treia cladire compania a investit aproape 18 milioane euro, suma in care este cuprins si pretul terenului. In prezent, in complexul lui Liviu Tudor din Militari locuiesc circa 1.800 de studenti.

“Gradul de ocupare al cladirilor creste pe masura ce ne apropiem de inceputul anului universitar. Pana in luna octombrie, estimam un grad de ocupare de aproximativ 95%”, a declarat Ioan Bejan,director al proiectului West Gate Studios.

In functie de suprafata locuintei, precum si de avansul platit la inchiriere, preturile pornesc de la 75 de euro/persoana/luna, fara a fi incluse intretinerea lunara si pretul utilitatilor contorizate individual.

Astfel, pentru garsoniere de Tip 1 (25 metri patrati, plus balcon) pretul standard este de 75 de euro/persoana/luna, iar pentru cea de Tip 2 (35 de metri patrati, plus balcon) chiria porneste de la 95 de euro/persoana/luna.

Pentru apartamente cu doua camere, 70 de mp plus balcon, chiria ajunge la 350 de euro/persoana/luna. Toate camerele sunt mobilate cu mobilier modern si utilate cu aparatura electrocasnica de calitate (aer conditionat, televizor, cuptor cu microunde, plita electrica, frigider si masina de spalat).