BRD a lansat mai multe pachete de produse destinate elevilor si studentilor

BRD a lansat un pachet de produse destinat studentilor, format dintr-un cont curent cu dobanda de 3,5% in primul an, un card de debit la alegere, cu comision zero in primul an si reducere 50% din anul al doilea, precum si serviciul de internet banking BRD-Net si serviciul de phone banking Vocalis, ambele oferite gratuit.

In cazul in care studentul opteaza pentru un card Maestro Transport, comisionul de administrare este zero pentru toti cei 3 ani de valabilitate a cardului. In plus, pentru creditele pentru studii vor beneficia de o reducere de 50% a comisionului de acordare.

Totodata, BRD ofera si produse bancare liceenilor si elevilor. Acestea cuprind un cont curent cu dobanda promotionala de 3,5% in primul an, un card de debit la alegere, cu comision de administrare 0 in primul an. Daca se alege cardul Sprint Transport, comisionul de administrare este 0 pe o perioada de 3 ani si, la fel ca in cazul Pachetului Student, serviciul de internet banking BRD-Net si serviciul de phone banking Vocalis sunt oferite gratuit.

Optional, detinatorii pachetelor pot solicita un cont de economii cu bonus la dobanda si serviciul BRD SMS Banking, oferit gratuit.
La deschiderea pachetului, banca ofera automat 10 lei cadou si vouchere castigatoare in unele agentii BRD, prin care se poate mari castigul cu 5, 10 sau 20 de lei. Oricum ar fi combinate produsele BRD pentru tineri, se pot castiga prin tragere la sorti 10 iPhone 4S si 30 iPod Shuffle.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri