Libra Internet Bank a lansat doua noi facilitati prin care cabinetele si societatile cu profil medical isi pot finanta activitatea - un card de credit si imprumutul pentru echipamente medicale garantat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM.

“Pentru 2013, Libra Internet Bank mizeaza tot mai mult pe servicii online, dar si pe adaptarea produselor clasice in acord cu nevoia cabinetelor, clinicilor si companiilor medicale de a obtine finantare din surse private cu mai mare rapiditate si cu mai mult sprijin in constituirea garantiilor”, a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Cardul de credit are ca titular cabinetul/societatea medicala, dobanda se percepe doar la suma utilizata, iar valoarea maxima a descoperitului de cont pe card fara garantii reale este de pana la 60.000 lei.

Dobanda se ramburseaza lunar, principalul la scadenta, si fiecare rambursare da dreptul unei noi utilizari. Posesorii de card beneficiaza gratuit de serviciul Internet Banking. Clientii posesori de carduri emise de Libra Internet Bank pot folosi pentru tranzactii cele 40 de ATM-uri ale bancii, precum si cele 224 de bancomate ale retelei Euronet din 30 de judete care aplica aceleasi conditii financiare ca la ATM-urile bancii.

In ceea ce priveste Creditul HIPOCRATE pentru echipamente medicale garantat de FNGCIMM, noutatea consta in faptul ca societatea sau cabinetul medical isi poate completa lista de garantii cu garantie de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM (maxim 80% din valoarea creditului).

Pentru sumele de pana la 300.000 lei, aprobarea creditului poate fi acordata in maxim 3 zile de la prezentarea documentatiei necesare. Titularul creditului beneficiaza de activare gratuita a serviciului internet banking.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Citește și
O schimbare în AUTO: fabricile se oferă să producă echipamente medicale
Setari Cookie-uri