OTP Bank a redus dobanzile la creditele de nevoi personale in moneda nationala, dobanda anuala efectiva coborand pana la 13,49% pe an, in cazul in care clientul alege sa plateasca o rata de dobanda variabila.
In cazul in care clientul alege varianta de dobanda fixa pe toata perioada de acordare, DAE va fi de 14%.

Suma maxima de creditare este de 88.000 lei (aproape 20.000 euro), iar aprobarea se face in maximum 24 de ore de la depunerea documentatiei complete, dupa cum precizeaza banca.

"Am scazut dobanzile pentru unul dintre cele mai bine vandute produse bancare, creditul de nevoi personale. Astfel, de acum avem dobanzi incepand de la numai 12,72% (DAE 13,49%), la creditele cu dobȃnda variabila sau de numai 14,12% (DAE 14,00%) la creditele cu dobȃnda fixa. Clientii care isi achita ratele la timp beneficiaza in continuare de facilitatea de dobanda zero in fiecare a 12-a luna, in cazul creditului cu dobȃnda fixa. Aprobarea este, ca si pana acum, foarte rapida, in numai 24 de ore de la depunerea documentatiei complete, insa suma maxima care poate fi acordata a crescut la 88.000 de lei", a declarat Simona Lianu, director produse persoane fizice in cadrul OTP Bank Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri