Wall-Street.ro organizeaza marti, 29 octombrie, cel mai important eveniment dedicat inovatiilor si solutiilor IT aplicate in sectorul bancar. Banking 2.0 va aseza fata in fata banci comerciale, un oficial din partea Bancii Nationale a Romaniei si furnizorii de solutii IT pentru domeniul bancar, in dorinta de a descoperi cum poate tehnologia sa schimbe interactiunea bancher-client si sa faca banking-ul mai prietenos. Sapte MOTIVE pentru care trebuie sa participi la evenimentul Banking 2.0.

1. Pentru ca va fi prezenta Nuance, compania care se afla in spatele vocii virtuale a telefoanelor Apple, Siri. Peter Martis, Regional Sales Manager ECE al Nuance va sustine o prezentare in cadrul conferintei Banking 2.0 cu privire la potentialul unor astfel de solutii de recunoastere a vocii in industria bancara.

2. Un oficial al Bancii Nationale a Romaniei dar si trei banci comerciale, BRD, UniCredit Tiriac Bank si GarantiBank, vor discuta despre inovatie si cum poate tehnologia sa faca banking-ul mai prietenos.

3. Pentru ca in era digitala, trebuie sa tii pasul cu tehnologia si nu poti sa pierzi ocazia de a afla care sunt cele mai inovatoare produse si ce planuri au concurentii tai in acest sens.

4. Evenimentul wall-street.ro este o buna ocazie sa afli ce solutii inovatoare pregatesc companiile de IT pentru banci si cum aceste solutii pot creste performantele financiare ale institutiilor de credit.

5. Pentru ca vei afla cele mai noi tendinte in ceea ce priveste mobile marketing-ul si cum utilizeaza bancile aplicatiile IT pentru a ajunge la publicul tinta. Tehnologia si inovatiile promit sa schimbe fata banking-ului traditional si sa transforme relatia client-bancher. Pregateste-te pentru aceasta schimbare de paradigma.

6. Trei banci si Western Union vor sustine prezentari despre tendintele din mobile banking, internet banking, tehnologia contactless sau transferul de bani. Afla cum au penetrat tehnologiile mai vechi piata romaneasca dar si ce asteptari au bancile de la cele mai inovatoare produse.

7. Vei descoperi un studiu interesant cu privire la profilul utilizatorilor de internet/mobile banking si vei afla daca obiceiurile consumatorilor de banking inflenteaza ofertele bancilor.

Wall-Street.ro organizeaza marti, 29 octombrie, la hotelul Howard Johnson din Bucuresti, conferinta Banking 2.0, cel mai important eveniment dedicat inovatiilor si solutiilor IT aplicate in sectorul bancar.

Te invitam sa te inscrii la Banking 2.0 accesand acest link - nu dureaza mai mult de 3 minute. Participarea la eveniment este GRATUITA! Evenimentul se adreseaza EXCLUSIV managerilor din domeniul bancar din zona dezvoltarii de produse noi, marketing sau implementarea solutiilor IT, dar si furnizorilor de solutii IT pentru banci.

Daca vrei sa tii pasul cu noile tehnologii din banking, cu cele mai importante solutii pe cale de a schimba relatia client-banca sau cu strategiile inovatoare pe care bancile le utilizeaza pentru a-si imbunatati performantele si interactiunea cu clientii, atunci nu trebuie sa ratezi conferinta Banking 2.0.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri