Volksbank lanseaza un depozit cu dobanda lunara si randament bonus prin internet banking

Volksbank Romania a lansat Depozitul cu dobanda lunara in lei si in euro, produs adresat in special persoanelor fizice care vor sa faca depozite pe o perioada scurta de timp.

Depozitul cu dobanda lunara poate fi contractat pe o maturitate de 3, 6, 12 luni, rata dobanzii la lei pornind de la 4,25%/an in cazul depozitelor pe 3 luni si ajungand la 4,55%/an la depozitele pe 12 luni.

Volksbank ofera un bonus de 0,15 puncte procentuale la dobanda pentru depozitele in lei constituite prin internet banking, astfel ca dobanda la un depozit pe 12 luni ajunge la 4,70%.

”Avem cazuri de clienti care au economii semnificative – fie din sume stranse pe tot parcursul vietii, fie venituri din vanzarea activelor imobiliare. Aceasta categorie de clienti economiseste preponderent pe termene scurte, dobanzile jucand un rol importat in traiul de zi cu zi. Noul produs Volksbank raspunde mai bine nevoilor lor, putand beneficia de ratele mai avantajoase de la maturitatile de 6-12 luni si, in aceasi timp, de un cash-flow lunar”, declara, intr-un comunicat de presa, Marius Istrati, sef Departament Management Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank Romania.

Cresterea cotei de piata pe segmentul economisirii este unul din obiectivele strategice ale Volksbank Romania pentru perioada urmatoare.

Citeste si:
Chiar daca preia Bancpost, Banca Transilvania nu va 'exploda' pe bursa
Chiar daca preia Bancpost,...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri