10 Aprilie 2014

Shopping la executari silite: ce apartamente sub 40.000 euro gasesti la licitatiile publice



Apartamentele executate silit incep sa fie din ce in ce mai atractive la nivel de pret, asa ca in prezent pe portalul imobiliare.ro sunt publicate anunturi inclusiv pentru apartamente de 3 camere la un pret sub 40.000 euro. WALL-STREET.RO va prezinta cum arata ofertele care se incadreaza intr-un buget sub 40.000 euro.

Apartament Brancoveanu

Un apartament de trei camere de aproape 45 mp in zona Brancoveanu din Bucuresti este scos la licitatie publica de Banca Transilvania la un pret de pornire de aproape 154.000 lei (sub 35.000 euro). Termenul pentru noua licitatie inca nu a fost stabilit. Apartamentul aflat la executare silita este amplasat la etajul unu.

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa cumperi o casa executata silit.


Apartament Grivita

Tot la categoria executari silite, Banca Transilvania are la vanzare un apartament cu doua camere in zona Grivita. Apartamentul este scos la vanzare la un pret de pornire de circa 124.000 lei (circa 28.000 euro). Apartamentul are o suprafata utila de aproape 38 mp. Data licitatiei inca nu a fost comunicata.


Apartament Giurgiului

Un apartament de doua camere si o suprafata de peste 44 mp utili in zona Giurgiului este scos la licitatie prin executor judecatoresc de Credit Europe Bank la un pret de pornire de aproape 30.000 euro.


Garsoniera Drumul Taberei

O garsoniera in zona Drumul Taberei cu o suprafata de aproape 28 mp este scoasa la vanzare pentru 25.200 euro. Oferta apartine Credit Europe Bank.


Apartament Kogalniceanu

Un apartament de doua camere in zona Kogalniceanu din Capitala este scos la vanzare pentru aproape 38.000 euro. Locuinta are o suprafata de peste 38 mp si este amplasata pe strada Vasile Parvan. Locuinta este scoasa la licitatie de Credit Europe Bank.

Fotografia este generica.


Apartament Drumul Taberei

Un apartament de doua camere din zona Drumul Taberei este scos la vanzare prin executor judecatoresc de Credit Europe Bank la un pret de pornire de peste 37.000 euro. Locuinta are o suprafata de aproape 49 mp utili.


Apartament Gara de Nord

Un apartament de doua camere in zona Gara de Nord, intr-un bloc construita inainte de 77 este scos la vanzare pentru circa 120.00 lei (circa 27.000 euro). Locuinta are o suprafata utila de 48 mp si face parte din portofoliul de proprietati aflate la licitatie publica al Volksbank.

Fotografia este generica nu reprezinta imobilul in care este situat apartamentul.


Garsoniera Dristor

O garsoniera de 29 mp utili in zona Dristor este scoasa la vanzare la un pret de pornire de circa 23.000 euro. Locuinta este scoasa la licitatie de Credit Europe Bank.


Apartament Pajura

Smarthousing.ro, platforma prin care se vand apartamentele executate silit de Volksbank a postat pe imobiliare.ro un anunt pentru un apartament de 3 camere din cartierul Pajura, scos la licitatie publica pentru un pret de pornire de 171.000 lei (peste 38.000 euro). Apartamentul are 66 mp utili si este amplasat intr-un bloc construit inainte de 1977. Licitatia va avea loc pe 23 mai.


Apartament Nicolae Grigorescu

Un apartament de doua camere de 51 mp utili este scos la vanzare pentru circa 160.00 lei (circa 36.000 euro). Locuinta este scoasa la vanzare de smarthousing.ro, brandul sub care Volksbank promoveaza licitatiile publice ale bancii.




Citeste si