Alpha Bank Romania lanseaza serviciul Mobile Banking: servicii financiare pentru clienti, direct pe mobil

Alpha Bank Romania a lansat noul serviciu de Mobile Banking, o solutie care ofera clientilor mijloacele necesare administrarii activitatilor cu banca.

Serviciul de Mobile Banking permite clientilor accesul direct de pe telefonul mobil sau tableta la toate informatiile lor financiare, acestia putand efectua si operatiuni bancare. Clientii pot plati facturile de utilitati, efectua schimburi valutare, initia plati catre parteneri, pot alimenta cardul de credit si gestiona economiile prin constituirea sau lichidarea depozitelor.

Noul serviciu de Mobie Banking este disponibil prin intermediul aplicatilor "Alpha Bank RO" de pe telefoane si tablete, ce pot fi descarcat gratuit din magazinele virtuale App Store si Google Play. Aplicatia dispune de o zona privata, accesibila clientilor autentificati, si de o zona ce contine informatii de interes general pentru unitatile de localizare a ATM-urilor despre prezentarea ultimelor oferte si produse, si care poate fi accesatata fara autentificare, fiind disponibila oricarui utilizator. Noul serviciu poate fi activat folosind aplicatia de Internet Banking Alpha Click si nu necesita deplasarea la unitatile bancii.

Alpha Bank a lansat si o campanie, care se desfasoara pana la data de 15 decembrie. Clientul care va plati cele mai multe facturi prin intermediul acestui serviciu va fi premiat cu un iPhone 6. Regulamentul poate fi accesat pe www.alphabank.ro.

In ultimele 12 luni a lansat trei aplicatii pentru device-uri iOS si Android: Alpha Safe Access – software token lansat in octombrie 2013, Alpha e-statements pentru mobil, lansat in iunie2014 si noul Mobile Banking lansat in septembrie 2014.

Citeste si:
Alpha Bank lansează, în parteneriat cu Printec, ultima generație de...
Alpha Bank lansează, în...

Sursa foto: Shutterstock.com/Femeie care foloseste serviciul internet banking

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Citește și
Premieră: investițiile media în online le depășesc pe cele din offline
Setari Cookie-uri