Unde investim in imobiliare in 2015: Eduard Uzunov, fondatorul Regatta, discuta despre real-estate in emisiunea WALL-STREET 360

Eduard Uzunov, proprietarul companiei de consultanta imobiliara Regatta, a fost invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360, de miercuri, 21 ianuarie.

In seria de emisiuni de business WALL-STREET 360 din aceasta saptamana vom discuta despre finantele personale. "Unde investim in 2015?" este intrebarea de pe buzele tuturor investitorilor. Sa investim in aur, pe bursa, in fonduri mutuale, in imobiliare sau in arta? Urmareste emisiunea WALL-STREET 360 pentru raspunsuri, recomandari si analize din partea specialistilor in investitii.

Ce asteptari de randament anual au investitorii la inceput de 2015? Cum arata randamentele investitiilor in cladiri istorice? Cum gandesti un plasament bun, fata de unul prost in real estate? Acestea sunt cateva din intrebarile la care Eduard Uzunov raspunde in materialul VIDEO de mai sus.

Alte teme de discutie ale emisiunii WALL-STREET 360: mai poti face plasamente pe termen foate scurt in real estate? Cum si-ar plasa Eduard Uzunov 500.0000 de euro pe care ar trebui sa ii investeasca in piata imobiliara locala? Cum obtii cel mai bun randament pe termen mediu, in urmatorii 5 ani? Dar un milion de euro?

Distressed assets: mai gasim asa ceva in piata? Ce randamente pot aduce activele aflate in dificultate financiara? Unde gasesti riscuri investitionale mai mici in 2015? Care sunt zonele semicentrale cu potential de crestere in imobiliare? Raspunde Eduard Uzunov in cadrul WALL-STREET 360, emisiune moderata si realizata de Claudiu Vrinceanu.

Citeste si
Cine ne poate scoate din cercul vicios al populismului?