Depozitul cu unitati de fond permite clientilor sa investeasca in doua directii: 50% intr-un depozit garantat cu dobanda la 6 luni si 50% intr-unul dintre fondurile de investitii administrate de OTP Asset Management Romania (OTP AvantisRO sau OTP Obligatiuni), avand avantajul unor castiguri mai mari decat la un depozit obisnuit. OTP AvantisRO a generat un randament de 10,8% in ultimele 12 luni, in vreme ce OTP Obligatiuni a adus investitorilor un castig de 4,1% in aceeasi perioada.

Clientii beneficiaza de o dobanda atractiva de 2.10% p.a pentru depozitul standard la 6 luni, majorata in cazul investitiei in fondul de actiuni cu un bonus procentual de 1%, dar si de valoarea la zi a unitatilor de fond cumparate la constituirea depozitelor, in functie de evolutia inregistrata de fondul de investitii in ultimele 6 luni.

Produsul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice si poate fi constituit pe o perioada de maxim 6 luni.

Citeste si:

Libra Bank este una dintre bancile de talie mica din Romania. La jumatatea acestui an, Libra a raportat un profit net record de 11,8 mil. lei, cu 40% mai mult decat in perioada similara din 2014.

OTP Asset Management ocupa locul sapte in topul celor mai mari administratori de fonduri din Romania, cu active totale de 450 mil. lei la sfarsitul lunii iulie.

Sursa foto: Shutterstock