8 Octombrie 2015

Bucurestii vechi si noi: Top 5 zone fierbinti pentru dezvoltarea sectorului imobiliar al Capitalei



Apetitul pentru constructii in Capitala este in crestere, iar dezvoltatorii imobiliari si-au diversificat ofertele si punctele de interes pentru a investi atat in proiecte rezidentiale, de birouri, cat si de retail, scrie Adevarul Financiar.

Ultimul trimestru al lui 2015 gaseste piata imobiliara in plina expansiune. Si asta in conditiile in care analistii din piata spun ca avem cerere in crestere atat pe rezidential, cat si pe birouri.

Fapt confirmat si de cifrele BNR, care arata o crestere a creditarii in lei si mai mult interes pentru programul „Prima Casa”. La randul lor, agentii imobiliari au deja o piata in care sa caute atat proprietati de vanzare, cat si de inchiriat, pentru toate buzunarele.

La celalalt pol, dezvoltatorii imobiliari nu asteapta ca „stocurile” sa li se termine, ci cauta noi perimetre de investitii. La o prima vedere se observa apetitul pentru zonele centrale si semicentrale, unde infrastructura a fost imbunatatita sau sunt demarate proiecte edilitare de mare amploare.

Citeste in continuare pe adevarulfinanciar.ro.



Citeste si