Dragos Doros, seful ANAF, si Dragos Pislaru, ministrul Muncii, vorbesc la Banking 2.0 despre digitalizarea serviciilor publice

Dragos Doros, presedintele ANAF, si Dragos Pislaru, ministrul Muncii, vor fi prezenti maine la conferinta Banking 2.0, organizata de wall-street.ro, urmand sa sustina doua key speech-uri despre digitalizarea serviciilor publice, incluzand plata cu cardul la sediile Fiscului si transferul beneficiilor sociale pe carduri.

Dragos Doros va deschide panelul II al conferintei Banking 2.0, cu un key speech despre plata cu cardul in reteaua ANAF si despre proiectele de digitalizare ale Fiscului. Dragos Pislaru va fi prezent la eveniment la finalul panelului II, urmand sa tina un discurs in jurul orei 13:30.

Va mai puteti inscrie astazi la Banking 2.0, participarea fiind gratuita.

In acelasi panel vor mai fi prezenti, Catalin Cretu, director general pentru Romania, Croatia, Malta si Slovenia in cadrul Visa Europe, si Valentin Radu, CEO al Marketizator.

Primul panel, in schimb, va fi dedicat initiativelor de eliminare a hartiei in mediul bancar si a proiectelor de semnatura digitala in banking. Aflati toti speakerii si agenda in microsite-ul evenimentului.

Citeste si:
ANAF are un nou presedinte - seful antifraudei de la CNAS
Premierul a numit un nou sef...

Teme de discutie in cele doua panel-uri:

  • Semnatura digitala si eliminarea hartiilor in banking
  • Cum arata business case-ul in proiectele de digitalizare si eliminare a hartiilor in banking
  • Masurile de reducere a birocratiei in zona publica si in relatie cu contribuabilul
  • Viitorul platii cu cardul in sectorul public si bancarizarea mediului rural
  • Acordarea beneficiilor sociale pe card si incurajarea platilor cu cardul


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri