Vara aduce cu sine nu doar vacante, ci si idei noi pe care sa le pui in practica, pentru tine sau pentru familia ta. Astfel, fie ca alegi sa iti renovezi locuinta, sa iti cumperi o masina sau chiar sa iti deschizi o mica afacere, un credit de nevoi personale poate reprezenta o alternativa buna pentru un start rapid al planurilor tale. Iata cele mai bune oferte de finantare standard, cu virare venit, aflate pe site-urile bancilor.

Pentru obtinerea valorilor urmatoare am utilizat calculatoarele disponibile pe site-urile bancilor si ofertele standard cu dobanzi variabile (doar unde DAE, rata dobanzii, rata lunara si suma totala de rambursat erau vizibile). Suma imprumutata luata in calcul a fost de 10.000 euro (45.600 lei).

Sursa foto: PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri