Peste 4.000 de operatori economici au fost verificaţi, în ultimele 24 de ore, cu privire la respectarea măsurilor de protecţie sanitară în contextul pandemiei de COVID-19, a anunţat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, potrivit Agerpres.

"În ultimele 24 de ore, angajaţii MAI, împreună cu colegi de la alte instituţii, au desfăşurat 1.254 de acţiuni punctuale de control în cadrul eforturilor de a proteja sănătatea cetăţenilor în actualul context epidemiologic. Controalele pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară au vizat peste 70.000 de persoane, 4.100 de operatori economici şi 172 operatori transport persoane. În plus, s-au efectuat verificări la 9.000 de obiective de interes, dintre care 3.200 de unităţi de alimentaţie", a declarat Dajbog, la sediul MAI.

Potrivit acesteia, au fost identificate 3.656 de persoane care nu purtau masca de protecţie, 820 care nu au respectat restricţiile de circulaţie şi 18 care nu au respectat măsurile privind carantina sau izolarea.

În total, a spus Dajbog, s-au aplicat 4.677 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 1 milion de lei şi au fost întocmite patru dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri