ôRaiul arata ca New Jerseyö - Cum a dezmintit Jon Bon Jovi zvonurile despre moartea sa

Jon Bon Jovi a strivit zvonurile privind moartea sa prin postarea unei fotografii cu el in fata unui brad de Craciun tinand in mana o hartie pe care scria data de 19 decembrie si mesajul “Raiul arata ca New Jersey”.

Zvonurile privind moartea starului rock au pornit de la un blog, DailyNewBlogInternational care a postat o stire “pe surse” din care rezulta ca Bon Jovi ar fi murit in urma unui stop cardiac, la varsta de 49 de ani.

Pentru a dezminti zvonurile, autorul unor melodii precum Living on a Prayer sau Blaze of Glory a incarcat pe Facebook fotografia cu el. La doar noua ore de la postare, aceasta a primit aproape 100.000 de like-uri si peste 16.000 de comentarii. Rezultatele sunt demne de o campanie care poate fi considerata foarte reusita.

Starul are pe Facebook aproape 15 milioane de fani.

In octombrie, Jon Bon Jovi, care a concertat si in Romania, a deschis un restaurant in New Jersey unde oamenii pot manca si ulterior plati cat considera ei ca merita sau pot face voluntariat in local. Restaurantul se numeste “The Jon Bon Jovi Soul Kitchen”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea New Media »Citește și
Varianta digital─â care permite completarea declara╚Ťiei pe propria r─âspundere
Setari Cookie-uri